H Αθηνά Οικονομάκου εμφανίστηκε με τον πιο απρόσμενο τρόπο στο Καλό Μεσημεράκι - Άναυδος ο Μουτσινάς

Δεν θα πιστέψετε τι έκανε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
H Αθηνά Οικονομάκου εμφανίστηκε με τον πιο απρόσμενο τρόπο στο Καλό Μεσημεράκι - Άναυδος ο Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς και το Καλό Μεσημεράκι μας κρατάνε συντροφιά τα μεσημέρια μας και τα γεμίζουν με απίστευτες στιγμές γέλιου. Στην σημερινή εκπομπή του, η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να κάνει φάρσα στον παρουσιαστή και να εμφανιστεί στον αέρα της εκπομπής ως.. άλλη, αφήνοντας τον άναυδο!

Δεν είναι λίγες οι φορές που φίλοι και δημόσια πρόσωπα επιλέγουν να κάνουν φάρσα στον Μουτσινά από εκεί που δεν το περιμένει. Το ίδιο έκανε και η Αθηνά σήμερα, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το υποκριτικό της ταλέντο.

Η Αθηνά εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής ως μια “κολλητούλα” 47 χρονών που είναι μάλιστα τραγουδίστρια από τον Πύργο.

Μετά από ώρα φυσικά, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε την ταυτότητα της και άφησε τον Μουτσινά με το στόμα ανοιχτό. Τρυφερές στιγμές στο σπίτι του Νίκου Μουτσινά!

Δείτε παρακάτω την φάρσα:

Απίστευτο περιστατικό στο Καλό Μεσημέρακι - Ο Νίκος Μουτσινάς μπήκε στο πλατό «ιπτάμενος»

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στο Καλό Μεσημέρακι καθώς η έναρξη της εκπομπής ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να «αντιγράψει» τον Νίκο Κοκλώνη και έτσι μπήκε στο πλατό «ιπτάμενος».

Ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει την είσοδο που έκανε το Σάββατο στο J2US ο Νίκος Κοκλώνης και έτσι κατέβηκε με σχοινιά από το ταβάνι του πλατό.

«Μπράβο στον Νικόλα τον Κοκλώνη! Είμαι ο Κοκλώνης του ΣΚΑΪ! Μπράβο! Ο Νίκος Κοκλώνης πέταξε! Κάνει θυσία γι’ αυτό το υπερθέαμα!», είπε ο Νίκος Μουτσινάς κατεβαίνοντας από τον ουρανό!