Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

My Style Rocks: «Πάγωσε» στον αέρα της εκπομπής ο Κουδουνάρης - «Θα βάλω τα κλάματα»

Τι συνέβη;

My Style Rocks: «Πάγωσε» στον αέρα της εκπομπής ο Κουδουνάρης - «Θα βάλω τα κλάματα»
News 19.11.2020 20:05
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks μια παίκτρια κατάφερε να «παγώσει» τον Στέλιο Κουδουνάρη και να πει κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε.

Ειδικότερα, η Κάτια έκανε μια καταπληκτική επιλογή ρούχων και η εμφάνιση της συγκλόνισε τον κριτή.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε χαρακτηριστικά: «Η εικόνα σου σήμερα είναι υποδειγματική, έχει συνδυάσει τέλεια τα χρώματα, θα έπρεπε όλοι να σου βάλουν 5. »

Και συνέχισε έκπληκτος, λέγοντας: «Αν συνεχίσεις έτσι και φέρνεις ολοκληρωμένες εικόνες εγώ μπορεί να βάλω και τα κλάματα, η εικόνας συ είναι φανταστική. Το styling είναι αυτό και μακάρι να φέρνεις πάντα τέτοιες εικόνες. Μπράβο σου! Είσαι από τις πιο ωραίες εικόνες που έχω δει». Η σκληρή κριτική του Κουδουνάρη!

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

My style rocks: Ο Κουδουνάρης έκανε παίκτρια να βάλει τα κλάματα - «Δεν ξέρω πώς θα ακουστεί αλλά...»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, αρκετά πιο ψύχραιμος αυτή τη φορά, έκανε παίκτρια του My style rocks να ξεσπάσει σε κλάματα. Τι συνέβη ανάμεσα τους;

Η Κάτια Φουρτούνη, εμφανίστηκε στο πλατό, επιλέγοντας ένα σακάκι με βάτες με τον κριτή να την βαθμολογεί με μονάδα, ενώ ξέσπασε για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει τα σακάκια.

«Κάνω πολύ μεγάλες προσπάθειες για να είμαι εδώ και σακάκι, ξε-σακάκι, θα βάλω κι άλλα πράγματα, προφανώς. Καμιά φορά δεν το αντιλαμβάνομαι, αυτό είναι το πρόβλημα. Βλέπω απλά την εικόνα μου και δεν σκέφομαι… "Α, έβαλα έξι σακάκια και την προηγούμενη εβδομάδα, ή έβαλα τέσσερα"», δήλωσε η Κάτια.

Και ο Στέλιος Κουδουνάρης της απάντησε: «Είναι όντως αστείο. Εσύ καλά κάνεις και δεν παίρνεις σοβαρά, αλλά φοράς κάθε μέρα δυο σακάκια, κάθε μέρα. Δεν ξέρω πώς θα ακουστεί αυτό που θα σου πω, αλλά αυτό το υγρό στα μάτια σου, σου πάει. Όχι, να μην κλαις, αλλά σου πάει». Ενώ, είχαμε μια νέα αποχώρηση από το παιχνίδι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: H ενόχληση της Μαρίας για την χαμηλή βαθμολογία και το ξέσπασμα!

My Style Rocks: Συγκίνησε η εξομολόγηση της Μαρίας Ίλτσεβιτς - Βούρκωσαν οι παίκτριες

Share