Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Άγρια επίθεση στον Γρηγόρη Πετράκο - «Είναι καλό να μην κάνει τον λοιμοξιολόγο»

Τον «άδειασε» για τα καλά

Άγρια επίθεση στον Γρηγόρη Πετράκο - «Είναι καλό να μην κάνει τον λοιμοξιολόγο»
News 19.11.2020 21:02
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή του Ευτυχείτε και συγκεκριμένα στον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε ο Μάνος Νιφλής και αναφέρθηκε στην σύζυγο του, Ελισάβετ Μουτάφη και στην περιπέτεια της με τον κορωνοϊό και δεν δίστασε να επιτεθεί στον Γρηγόρη Πετράκο.

Ο Μάνος Νιφλής εξομολογήθηκε για την περιπέτεια της συζύγου του με τον κορωνοϊό:

«Στις 9 το βράδυ μου ανακοίνωσε ότι είναι θετική, στις 9.10 βγήκε το δικό μου τεστ, αρνητικό. Από εκείνο το λεπτό δεν ξαναβρεθήκαμε, έφυγα σφαίρα από το σπίτι», αποκάλυψε για τη στιγμή που έμαθε ότι η σύζυγός του είναι θετική στον κορονοϊό. «Δεκαπέντε ημέρες ήμασταν χωριστά, ήταν σκληρό. Άρχισε να έχει ένα μπούκωμα, ένα κρύωμα και αυτό εξελίχθηκε σε απώλεια όσφρησης και γεύσης. Δεν είχε πυρετό»

Ταυτόχρονα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει τον Γρηγόρη Πετράκου καθώς και τα λεγόμενα του:

«Είναι καλό ο καλλιτέχνης να μην κάνει τον λοιμοξιολόγο. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Το θεωρώ πολύ επικίνδυνο αυτό που έκανε». Έξαλλη και η Ντέπυ Γκολεμά με τον Πετράκο!

«Κουράστηκα να απαντάω. Απαντάω με ένα ερώτημα που είναι το γιατί; Γιατί κάποιος να μπει στη διαδικασία να σου πει ότι υπάρχει κορωνοϊός;» κατέληξε λέγοντας.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο ακόλουθο βίντεο:

Χάρης Ρώμας: Έξαλλος με τον Πετράκο - "Βγαίνει ο Γρηγόρης και..."

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Χάρης Ρώμας και δεν έκρυψε την ενόχληση του για τους συνωμοσιολόγους κατά του κορωνοϊού και τις συνωμοσίες που θέλουν να περάσουν στον κόσμο. Μάλιστα σχολίασε έντονα τις απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου.

Με αφορμή το κλείσιμο των θεάτρων για δεύτερη φορά και τις δυσκολίες που βιώνουν οι καλλιτέχνες τοποθετήθηκε ο Χάρης Ρώμας. Όταν η συζήτηση έφτασε στο θέμα των συνωμοσιολόγων δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και δήλωσε:

“Nα μην πιστεύετε τους συνωμοσιολόγους αυτοί που δεν είστε συνωμοσιολόγοι… Βγαίνει ο Γρηγόρης και κάνει μια ανάλυση επιστημονικοφανή. Πως; Από που; Εγώ που έχω τελειώσει ιατρική δε ξέρω να το κάνω αυτό. Από που πήρε τα στοιχεία ο Γρηγόρης και ο κάθε Γρηγόρης που το κάνει αυτό;

Από το διαδίκτυο τα πήρε τα στοιχεία. Το τι είπε η κυρία Παπαθωμά καλά έκανε και το είπε, σύζυγός της είναι και επίσης μπορεί να το πιστεύει, και αυτός το πιστεύει. Εμένα δε μου αρέσει ο ευτελισμός ενός ανθρώπου. Θέλει να τον θυμηθούν; Εγώ σου λέω ότι τα πιστεύει αυτά όπως και άλλοι άνθρωποι. Τα στοιχεία από που τα πήρε: Είναι λοιμοξιολώγος ή επιδημιολόγος; Όχι, από το διαδίκτυο τα πήρε” είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας. Δείτε εδώ πώς έδωσε τέλος στην κόντρα του με τη Σοφία Μουτίδου ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θεοφανία Παπαθωμά: Παίρνει θέση για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου - «Όλα αυτά που είπε...»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αποκάλυψε πως τον έκανε μπλοκ ο Γρηγόρης Πετράκος

Share