Ο κακός χαμός στον «Εφιάλτη στην Κουζίνα» - Γεμάτη γυαλιά η ταβέρνα

Απίστευτα σκηνικά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο κακός χαμός στον «Εφιάλτη στην Κουζίνα» - Γεμάτη γυαλιά η ταβέρνα

Άλλο ένα επεισόδιο με νεύρα, γυαλιά, βρισιές και εντάσεις ήταν είδαμε Εφιάλτη στην Κουζίνα. Το προσωπικό αρνούνταν να δεχθεί τις αλλαγές και τις εντολές του Έκτορα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ο κακός χαμός.

Ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέφτηκε στο επεισόδιο ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο στον Σχίνο Κορινθίας.

Σπάσανε πιάτα, φαγητά έπεσαν στο πάτωμα και...τραπέζια αναποδογυρίσανε.

«Σε λίγο θα πηγαίνω στα εστιατόρια με πανοπλία! Είναι ντροπή για έναν επαγγελματία όταν ένας πελάτης του κάνει κακή κριτική, να βγαίνει στη σάλα και να τα κάνει όλα π..@@», ήταν το σχόλιο του.

Το αφεντικό έτσι εκνευρίστηκε και είπε στους συναδέλφους του: «Αν μου το ξανακάνει αύριο, θα τον πετάξω στη θάλασσα».

Φυσικά, απίστευτα "γαλλικά" ακούστηκαν τόσο από τον σεφ όσο και από το προσωπικό.

Τέλος από τον ALPHA ο Εφιάλτης στην Κουζίνα του Μποτρίνη - Τι συνέβη

έλος από τον ALPHA μπαίνει για την εκπομπή του Έκτορα Μποτρίνι, «Εφιάλτης στην Κουζίνα». Μπορεί να σημείωνε υψηλά νούμερα σε τηλεθέαση, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε το... κόψιμο της.

Όπως αναφέρει το tinasmess.gr, την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο. Μπορεί ο σεφ να είχε συμφωνήσει αρχικά με το κανάλι για συγκεκριμένο αριθμό επεισόδιων ο οποίος ολοκληρώθηκε, ωστόσο έδωσε ξανά τα χέρια για επιπλέον γυρίσματα.

Το κόψιμο όμως του «Εφιάλτη στην κουζίνα» δεν μπορεί να σωθεί.. και αυτό λόγω του κορωνοϊού και του κλεισίματος της εστίασης, αφού δεν μπορούν να πραγματοποιήθούν γυρίσματα. Έφτασε στα όρια του ο Μποτρίνι. Πέταξε τα πιάτα και έφυγε!

Στη θέση του θα μπει η σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Εφιάλτης στην κουζίνα: «Άφωνος» ο Μποτρίνι - Έργαζόμενοι έδιωχναν πελάτες και παρήγγελναν από αλλού

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 22/10 επεισόδιο της εκπομπής «Εφιάλτης στην κουζίνα». Συγκεκριμένα, ο Έκτορας Μποτρίνι «πάγωσε» μόλις είδε σε βίντεο, πως εργαζόμενοι του εστιατορείου, έδιωχναν τους πελάτες τους, ενώ παρήγγελναν να φάνε από αλλού.

Ο σεφ, βρέθηκε ένα ιταλικό εστιατόριο στον Κορυδαλλό και ο ιδιοκτήτης, Γκαετάνο, είναι πρώην καραμπινιέρος, με ελληνική καταγωγή. Ο ίδιος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, καθώς η προσέλευση του κόσμου έχει μειωθεί πολύ.

Αφού ο Έκτορας Μποτρίνι, δοκίμασε τα πιάτα και διαπίστωσε ότι το μενού είναι κάθε άλλο παρά Ιταλικό, οι μερίδες είναι υπερβολικά μεγάλες με την ποιότητα αρκετά χαμηλή, πήγε να ενημερώσει τους υπαλλήλους.

Όλα ωστόσο πήραν άλλη τροπή, όταν ο σεφ με τον Γκαετάνο, άνοιξαν ένα λάπτοπ και είδαν ντοκουμέντα από το εστιατόρειο. Συγκεκριμένα, είδαν τους εργαζόμενους σε διάλειμμά τους να παραγγέλνουν να φάνε από άλλο εστιατόριο αλλά και να διώχνουν πελάτες δηλώνοντας πως είναι κλειστά.