Big Brother: Θυμάστε την Μαίρη Σκόρδου; - 19 χρόνια μετά είναι αγνώριστη και... ερωτευμένη

Η τρυφερή φωτογραφία με το σύζυγο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Θυμάστε την Μαίρη Σκόρδου; - 19 χρόνια μετά είναι αγνώριστη και... ερωτευμένη

Η Μαίρη Σκόρδου ήταν μια από τις πιο "καυτές" παίκτριες του Big Brother, του κύκλου του προβλήθηκε το 2001. Σήμερα, ωστόσο περίπου 19 χρόνια μετά, είναι αγνώριστη. Ενώ, έχει βρει τον έρωτα.

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε το 2018 και το αποκάλυψε μέσω Facebook, γράφοντας στις πληροφορίες για την προσωπική της ζωή ότι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Γιώργο Σαββίδη. Ο σύζυγος της είναι μουσικός και μάλιστα, στήνει το πρόγραμμα των τραγουδιών που ερμηνεύει η Μαίρη Σκόρδου σε διάφορες εμφανίσεις της.

Να σημειώσουμε πως όσον αφορά το νέο κύκλο, χθες 19/11 είδαμε τον Δημήτρη Πυργίδη να καταρρέει μπροστά στην Άννα - Μαρία.

Μαίρη Σκόρδου Big Brother σύντροφος

Big Brother: Έτσι είναι ο Χρήστος Ξανθόπουλος 20 χρόνια μετά - Δεν θα τον αναγνωρίσεις

Το Big Brother πρωτοεμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις αρχές του 2000 και η επιτυχία που είχε σημειώσει είχε ξεπεράσει κάθε φαντασία. Εξού και η επιστροφή του. Πόσοι από εμάς όμως θυμόμαστε τους παίκτες του πρώτου Big Brother; Για να σας φρεσκάρουμε την μνήμη, βρήκαμε τον Χρήστο Ξανθόπουλο και δεν τον αναγνωρίσαμε!

Ο συγκεκριμένος παίκτης, μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι, δεν επιθυμούσε να μείνει στον χώρο της τηλεόρασης και εξαφανίστηκε γρήγορα από την δημοσιότητα. Σήμερα, τον βρίσκουμε να ασχολείται με την εστίαση, όντας ιδιοκτήτης ενός μαγαζιού και έχοντας στο πλευρό του την όμορφη οικογένεια του.

Ας γυρίσουμε βέβαια στα δικά μας και ας δούμε όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο της Τρίτης 10/11.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του Χρήστου Ξανθόπουλου

Χρήστος Ξανθόπουλος Big Brother 20 χρόνια μετά

Χρήστος Ξανθόπουλος Big Brother οικογένεια

Χρήστος Ξανθόπουλος Big Brother

Big Brother: Αγνώριστη η Χριστίνα μετά την αλλαγή στα μαλλιά της

Μία από τις πολυσυζητημένες παίκτριες του Big Brother είναι αναμφίβολα η Χριστίνα Ορφανίδου, η οποία όμως πριν κάποιες μέρες αποχώρησε από το παιχνίδι. Από εκείνη τη στιγμή, δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με τις τελευταίες να φανερώνουν την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της.

Την Χριστίνα την γνωρίσαμε μελαχρινή και ομολογουμένως της πάει φοβερά. Ποτέ όμως δεν είναι αργά για κάποιες αλλαγές, ειδικά όσον αφορά το χρώμα, που μπορείς πολύ εύκολα να το αλλάξεις.

Έτσι, η πρώην παίκτρια αποφάσισε να αποχωριστεί το μαύρο και να γίνει... κοκκινομάλλα! Είναι μια πολύ ωραία αλλαγή και την γλυκαίνει αρκετά! Τι αποκάλυψε η Χριστίνα για το ροζ βίντεο;

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες με το καινούργιο της μαλλί!

Χριστίνα Ορφανίδου αλλαγή στα μαλλιά κοκκινομάλλα

Χριστίνα Ορφανίδου αλλαγή στα μαλλιά χρώμα

Χριστίνα Ορφανίδου αλλαγή στα μαλλιά