Διπλό σοκ για την Δούκισσα Νομικού - Στήθηκε απάτη εις βάρος της

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διπλό σοκ για την Δούκισσα Νομικού - Στήθηκε απάτη εις βάρος της

Διπλό είναι όπως φαίνεται το σοκ για την Δούκισσα Νομικού, η οποία για ακόμη μια φορά έπεσε θύμα απάτης και συγκεκριμένα διαδικτυακής. Άγνωστοι δημιούργησαν ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook με το όνομα της και φωτογραφία της.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα, καθώς και πριν λίγες ημέρες ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram να κάνουν report λογαριασμό που κλήρωνε και καλά δώρα με το όνομα της για να αποσπάσει τα προσωπικά δεδομένα χρηστών.

Και πριν από λίγες ώρες, ωστόσο, με νέα ανάρτηση έκανε γνωστό πως εκείνος δεν ήταν ο μόνος λογαριασμός, καθώς ακόμη ένας κληρώνει δώρα λέγοντας πως είναι εκείνη. Μάλιστα, ζήτησε να κάνουν report στο εν λόγο προφίλ για να διαγραφεί από την πλατφόρμα.

Δούκισσα Νομικού ψεύτικος λογαριασμός Facebook

Δούκισσα Νομικού θύμα απάτης

Δούκισσα Νομικού: Η αποκάλυψη για την οικογένειά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη - «Στο δεύτερο παιδί ένιωσα...»

Η Δούκισσα Νομικού ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Μεταξύ άλλων εξήγησε πως όταν έκανε το δεύτερο παιδί της ένιωσε τι θα πει οικογένεια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έδειξε να είναι πραγματικά συγκινημένη στις δηλώσεις της για τα παιδιά της. Μιλώντας τόσο για τον Σάββα όσο και για την μικρή Αναστασία, εξήγησε πόσο μεγάλη αξία έχει για εκείνη η οικογένειά της.

Αυτά είπε η Δούκισσα Νομικού για την οικογένειά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

«Αχ τα παιδιά μου είναι υπέροχα! Βάζεις τώρα μια μαμά “κουκουβάγια” να μιλήσει για τα καλύτερα παιδιά του κόσμου! Ο Σάββας είναι με τις μέρες του… Δηλαδή έχει πέσει και ένα σπρώξιμο στο μωρό.

Αλλά αυτή η Αναστασία η γλυκούλα γελάει, του έχει τόση αδυναμία, του δίνει φιλάκια… Λιώνω! Όταν ήρθε στον κόσμο και η Αναστασία, ένιωσα τι θα πει οικογένεια. Το ένιωσα πιο πολύ με το δεύτερο παιδί. Δηλαδή τα έβλεπα και λέω είναι δικά μου;» εξομολογήθηκε η Δούκισσα Νομικού. Δείτε εδώ και μία υπέροχη ανάρτηση που έκανε μαζί με τον γιο της.