Πηγή Δεβετζή: Ξέσπασε για το bullying που δέχτηκε - "Μου έλεγαν ότι έχω κορωνοϊό για..."

Η ενόχληση της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πηγή Δεβετζή: Ξέσπασε για το bullying που δέχτηκε -

Η Πηγή Δεβετζή μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό και αποκάλυψε πως δέχτηκε bullying ακόμα και μέσα από το ίδιο της το σπίτι.

«Είμαι πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Ευτυχώς το πέρασα στο σπίτι μου και ήμουν πολύ τυχερή μέσα στην ατυχία μου. Σπάω το κεφάλι μου να βρω από πού κόλλησα γιατί όλοι οι άνθρωποι γύρω μου ήταν αρνητικοί. Μου έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν πως έχω κορωνοϊό για… διαφημιστικούς λόγους.

Το χειρότερο είναι ότι έφαγα bullying μέσα στο ίδιο μου το “σπίτι”, μέσα στο γήπεδο. Εδώ στον Άγιο Κοσμά, ήρθα να κάνω προπόνηση, μιλάμε για 17-18 μέρες μετά.. Και δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν υπεύθυνο του σταδίου, που τον πήρε κάποιος τηλέφωνο.

Και του είπα “πες σε αυτόν που σε πήρε, που είναι αγράμματος και αμαθής, ότι αυτός που περνάει τον ιό μετά είναι πιο ασφαλής από όλους αυτούς που είναι εκεί μέσα”. Ουσιαστικά έφαγα bullying, το θεωρώ bullying αυτό», είπε η Πηγή Δεβετζή. Τις τελεταίες μέρες ακόμα, έχει γίνει "σούσουρο" με την απουσία της από το J2US, δείτε όσα δήλωσε.

Δεν θα πιστέψετε για ποιον λόγο μένει εκτός J2US η Πηγή Δεβετζή

Σούσουρο έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με την Πηγή Δεβετζή και την συμμετοχή της στο J2US. Η Ολυμπιονίκης λίγο πριν την εμφάνιση της στο σόου διαγνώσθηκε με κορωνοϊό, κάτι που έφερε τα πάνω κάτω. Ο αντικαταστάτης της κλήθηκε να είναι ο Τρύφωνας Σαμάρας, μέχρι να αναρρώσει η Πηγή. Παρ' όλα αυτά δεν φαίνεται να επιστρέφει και μόλις μάθαμε τον λόγο της άρνησης της.

Η Πηγή, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, επιθυμούσε να επιστρέψει στο σόου αλλά η παραγωγή την.. αγνοούσε και δεν της σήκωνε τα τηλέφωνα. .

Η Έφη Σαρρή πήρε και αυτή με την σειρά της θέση στο θέμα που έχει προκύψει και δήλωσε στο Ευτυχείτε πως έχουν επικοινωνήσει με την Πηγή αλλά αρνούνταν να επιστρέψει καθώς δεν της άρεσε το τραγούδι που είχε κληθεί να ερμηνεύσει. Μέσα σε όλα, αποκάλυψε ότι συνεχίζει κανονικά τις πρόβες με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης πρόσθεσε λέγοντας: «Η Πηγή εγώ νομίζω πως είναι οριστικά εκτός Just the 2 of Us, εκτός και κάνει κάποια στιγμή μια γκεστ εμφάνιση. Η Πηγή διαμαρτύρεται, το λέει δημόσια και πρέπει να δούμε τι θέση θα πάρει και η εταιρεία παραγωγής και ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης».

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα από την εκπομπή: