Φαίη Σκορδά: "Περαστικά να είναι..." - "Κόπηκαν" ξαφνικά τα χαμόγελα στο Πρωινό

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά:

Η συνέντευξη της Βίκυς Κάβουρα, στην οποία έκανε κατάθεση ψυχής, στάθηκε η αφορμή να κοπούν απότομα τα χαμόγελα στον αέρα του Πρωινού.

Η Φαίη Σκορδά συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις της Βίκυς για την υγεία του πατέρα της αλλά και για όλα όσα συνέβησαν στην ζωή της αυτή την περίοδο της ευχήθηκε περαστικά.

«Ο Νίκος Κοκλώνης μου έδωσε ευκαιρία χωρίς δεύτερη σκέψη και στο It’s Show Time και στο J2US. Δεν πρόκειται να πω κουβέντα γι’ αυτόν, ό,τι είναι θα το βρούμε μεταξύ μας», τόνισε η Βίκυ Κάβουρα.

«Ίσως είναι από τις πιο δύσκολες ψυχολογικά φάσεις της ζωής μου. Δούλευα non stop. Μέχρι πέρυσι δεν είχα δει πώς είναι να ξυπνάς χαλαρός. Τώρα το εμπέδωσα, ας τελειώνουμε.

Αυτή δεν είναι η χρονιά μου και θέλω να τελειώσει. Δεν θα το συζητήσω τώρα γιατί θα με πάρουν τα ζουμιά και δεν κάνει. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα (οικογενειακώς). Ο μπαμπάς μου έκανε μια επέμβαση, έγινε καλά… Πραγματικά δεν θέλω να το συζητήσω γιατί θα κλάψω», είπε συγκινημένη η Βίκυ Κάβουρα.

Μεταξύ άλλων η Βίκυ Κάβουρα μίλησε και για την προσωπική της ζωή αναφέροντας πως δεν θέλει να έχει στο πλευρό της κάποιον σύντροφο αυτή την περίοδο. Αν και μια ανάρτηση που έκανε πρόσφατα στο instagram της για τον Νίκο Οικονομόπουλο ξεσήκωσε πολλά σχόλια, δείτε την εδώ.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

Κατέρρευσε στον αέρα του Πρωινού η καλεσμένη - "Πάγωσε" η Φαίη Σκορδά

Μία καλεσμένη που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, δε δίστασε και κατέρρευσε στον αέρα της εκπομπής. Μόλις είδε η Φαίη Σκορδά τι συνέβη, «πάγωσε» και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει με το ξαφνικό ξέσπασμα της καλεσμένης της.

Ο λόγος για τη Σόφη Παππά η οποία μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και «λύγισε» όταν αναφέρθηκε στην καριέρα της και στους ανθρώπους που είχε κοντά της.

«Το να σου τραγουδήσει με το καλημέρα σας η Μαρινέλα, χωρίς να έχεις δώσει πουθενά, Χατζηνάσιος – Μαρινέλα. Παίρνουν δύο τραγούδια και παίρνεις τον δίσκο και βλέπεις Σοφία Παπαδοπούλου.

Είναι το πατρικό μου μεν, αλλά το Σόφη Παππά ήταν αυτό που μου επέβαλαν στις ταμπέλες. Έμεινε το Παππά κι ενώ είχα κάνει κάποια πράγματα σαν Σόφη Παππά, βλέπω το Παπαδοπούλου πάλι. Ήμουν γνωστή στον χώρο, το περίμενα τόσο πολύ να πάω στον πατέρα μου έναν στίχο που τραγουδάει η Μαρινέλα και βλέπω Σοφία Παπαδοπούλου.

Δεν το κατάλαβα ποτέ γιατί δεν μπήκε τότε το όνομά μου στον δίσκο. Είναι κάποια πράγματα που σε σημαδεύουν», είπε κλαίγοντας η Σόφη Παππά.