Ναταλία Γερμανού: Η απάντησή της σε σχόλιο για τα φουσκωμένα χείλη της - "Στο ορκίζομαι..."

Η χιουμοριστική φωτογραφία και το σχόλιο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Η απάντησή της σε σχόλιο για τα φουσκωμένα χείλη της -

Η Ναταλία Γερμανού είναι πολύ ακομπλεξάριστη και το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση και σε κάθε σχόλιο που θα λάβει για την εμφάνιση της. Μάλιστα η τελευταία της απάντηση σε ένα σχόλιο για τα φουσκωμένα χείλη της ήταν Άκρως χιουμοριστική.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Direct με τον Τάκη Χαντζή και το twitter πήρε φωτιά από σχόλια. Κάποια από αυτά σχολίασαν τα κάπως παραφουσκωμένα χείλη της και αυτή δεν έχασε στιγμή να απαντήσει.

«Έχεις ανάγκη τέτοια χείλη ρε Ναταλία;» και η παρουσιάστρια του Alpha απάντησε: «Σας ορκίζομαι τα φώτα φταίνε…» και επισύναψε και μία χιουμοριστική φωτογραφία… Δείτε την!

Πριν από λίγο καιρό, η Ναταλία Γερμανού έκανε μία αποκάλυψη για το παρελθόν της μέσα από την εκπομπή της. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

ναταλία γερμανού χείλια

γερμανού πλαστική

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε πρώτη φορά για τον σύντροφό της: «Έχω σχέση! Είναι μικρότερός μου κατά...»

Η Ναταλία Γερμανού ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή Direct και μεταξύ άλλων αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο. Η παρουσιάστρια δε δίστασε να αποκαλύψει στον Τάκη Χατζή πως βρίσκεται σε σχέση με έναν κατά δύο χρόνια μικρότερο άνδρα.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια μίλησε για τους συντρόφους που είχε, για τον Φρέντυ Γερμανό καθώς και για τον νέο άνθρωπο που έχει μπει τον τελευταίο καιρό στη ζωή της.

Αυτά αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού για τον νέο της σύντροφο

«Μετά από αυτό που συνέβη στον Πέτρο δεν εύχομαι να παντρευτώ για το καλό των άλλων», είπε αρχικά όταν ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο του γάμου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πατέρα της λέγοντας: «Ήθελα πάρα πολύ να γίνω ηθοποιός. Δε με άφηνε ο Φρέντυ. Δεν ήθελε. Μου είπε ότι θέλεις να κάνεις θα το κάνεις. Ηθοποιός θέλω να γίνω μου λέει ξέχνα το. Θα γίνεις μου λέει δημοσιογράφος…Πολύ δημοκρατικά».

Όσο για τη σχέση της, σχολίασε: «Έχει συμβεί πολλές φορές να είμαι με μικρότερους άνδρες. Δεν πίνω αίμα δεν είμαι ο δράκουλας αλλά έχει τύχει στις 10 σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου οι μισές να είναι με μικρότερους άνδρες. Με τους άλλους μισούς, δεν ασχολήθηκε κανείς γιατί δεν έχει πλάκα.

Έχω μια σχέση. Είναι δυο χρόνια μικρότερος. Μα και το δυο πιάνεται; Είναι εκτός χώρου και δεν μπορώ να πω καμία άλλη λεπτομέρεια. Πιστεύω ότι κάθε μέρα ξυπνάς και μπορεί να συμβούν τα πάντα στη ζωή».