Έλενα Χριστοπούλου: Τα πρώτα σχόλια της μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ - Βρέθηκε η αντικαταστάτρια της

Μάλλον ο σταθμός ζητούσε κάτι διαφορετικό

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου: Τα πρώτα σχόλια της μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ - Βρέθηκε η αντικαταστάτρια της

Το Ευτυχείτε αποκάλυψε μέσα από ένα ρεπορτάζ όλο το παρασκήνιο της αντικατάσταση της Έλενας Χριστοπούλου στον ρόλο της παρουσιάστριας της εκπομπής "Extreme make over" στον ΣΚΑΙ.

Γνωστό έγινε πως η Έλενα Χριστοπούλου αποφάσισε από κοινού με τον ΣΚΑΙ να μην βρίσκεται στην παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής η οποία ετοιμάζεται και θα προβληθεί σύντομα από το κανάλι.

Η κάμερα του Ευτυχείτε συνάντησε την Έλενα Χριστοπούλου η οποία δεν θέλησε να δώσει καμία πληροφορία για το συγκεκριμένο γεγονός.

«Ευχαριστώ πολύ να ‘στε καλά», είπε, συμπληρώνοντας: «Δεν θα ήθελα να πω κάτι, δεν είναι η ώρα» ήταν τα λόγια της στην ρεπόρτερ της εκπομπής.

Αμέσως μετά αποκαλύφθηκε η αντικαταστάτρια της από το ρεπορτάζ, που όπως φαίνεται θα είναι το μοντέλο Έβελιν Καζατζόγλου. Βγήκε εκτός εαυτού η Έλενα Χριστοπούλου - Τι συνέβη;

Pop Up: Η Ηλιάνα με κομμένο χαμόγελο αποκάλυψε πως η Έλενα Χριστοπούλου...

το σημερινό Pop Up, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη για την Έλενα Χριστοπούλου. Η παρουσιάστρια, με κομμένο το χαμόγελο ξεκαθάρισε ποιο πρόκειται να είναι το τηλεοπτικό μέλλον της μάνατζέρ της.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε γίνει στην Έλενα Χριστοπούλου για την εκπομπή Makeover του ΣΚΑΪ, ξεκαθαρίζοντας πως δε θα βρίσκεται τελικά στην παρουσίασή της.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε στο Pop Up η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την Έλενα Χριστοπούλου

«Από την πιο έγκυρη πηγή την Έλενα Χριστοπούλου, είναι αλήθεια δεν θα είναι στο ριάλιτι μεταμορφώσεων. Οι σχέσεις είναι πολύ καλές με το κανάλι, απλά αποφάσισε ότι δεν θα ήθελε να το κάνει και ο σταθμός συμφωνεί στο ίδιο. Είναι κοινή απόφαση», δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε ότι το ριάλιτι θα προβληθεί με μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε ότι το πρόγραμμα μεταμορφώσεων θα ξεκινήσει τα γυρίσματα πριν από τον Ιανουάριο του 2021.