Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

My Style Rocks: Βγήκε εκτός ορίων η Έλενα Χριστοπούλου - «Κάνεις πράγματα που δεν σου αρμόζουν!»

Τι προκάλεσε τον εκνευρισμό της;

My Style Rocks: Βγήκε εκτός ορίων η Έλενα Χριστοπούλου - «Κάνεις πράγματα που δεν σου αρμόζουν!»
News 19.11.2020 19:50
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο κακός χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks που έκανε την Έλενα Χριστοπούλου να εκνευριστεί και να βγει εκτός ορίων.

Η Αρετή και η Τζένη για ακόμη μια φορά ήρθαν σε αντιπαράθεση. Η διαφωνία τους σχετιζόταν με το αν εμπνέονται και αντιγράφουν αφετέρου ρούχα από γνωστούς σχεδιαστές.

Η κόντρα αυτή έκανε εξωφρενών την κριτή και επισήμανε πως όλες οι παίκτες πρέπει να παραδέχονται ότι εμπνέονται από σχεδιαστές και να μην το αρνούνται. H σπόντα που "πέταξε" η Έλενα Χριστοπούλου σε όσους την λένε "ξινή"!

Συγκεκριμένα, η Χριστοπούλου είπε: «Όλοι σας έχετε έναν παρονομαστή, από κάπου έχετε έρθει, κάποιοι είσαστε. Τώρα στις 150 εμφανίσεις να έχετε και 5 πράγματα να θυμίζουν κάτι άλλο, είναι εντάξει. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα; Από όλους έχουμε δει εικόνες. Αρετή κάτι που δεν καταλαβαίνεις και δεν σε τιμά αυτήν την στιγμή, που κάθεσαι κι απαντάς και γίνεσαι μικρότερη από τις περιστάσεις. Δεν το λέω μόνο για εσένα αλλά για όλους. Κάποιες εικόνες είναι αντιγραφή, δεν είναι έμπνευση. Η αντιγραφή εδώ δεν μπορεί να βαθμολογείται με 5. Όμως έχεις μια πορεία κι όταν έχεις συγκινήσει, έχεις και κάτι να αποδείξεις. Δεν μπορείς να κάνεις μικρότητες, πέφτεις σε λάθη πολλές φορές και κάνεις μικρά πράγματα που δεν σε αρμόζουν. Το καταλαβαίνεις; Για να το λύσουμε μια ώρα πέρα δώθε κατινιές. Είσαι λάθος, πες ότι έχω αντιγράψει 2-3 πράγματα, δεν έχω έμπνευση κάποιες μέρες και κόψτε με 2-3 βαθμούς. Πέταξε την μπάλα μπροστά κι έχεις φέρει κι εσύ όπως και πολλοί αντιγραφές. Ας ασχοληθούμε με original.»

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

My Style Rocks: Πιο σκληρή από ποτέ η Έλενα Χριστοπούλου στην Αρετή - "Πάρ'το αλλιώς!"

Στο σημερινό επεισόδιο My Style Rocks η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε, όχι τα ρούχα τη Αρετής Λίς αλλά την γενικότερη υπεροπτική της συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα!

«Πιστεύω ότι εσύ τα έχεις πάρει στο κρανίο γενικώς, πιστεύω ότι έχεις μια περίεργη αδιαφορία, plus “Δεν με νοιάζει”. Και εγώ εκεί έχω κάποιες ενστάσεις.

Και σε ατάκες σου και σε συμπεριφορές. Σε έχω δει ντυμένη με fast fashion και σου έχω πει πόσο ωραία είσαι και πόσο ωραία δείχνουν πάνω σου. Θέλω λίγο να το πάρεις αλλιώς, γιατί δεν σου αξίζει και δεν σου αρμόζει να έχεις ένα περίεργο attidude. Το τι θα γίνει θα φανεί στην πορεία.

Μη χάνεις τον χαρακτήρα σου και κάποια κομμάτια, που εγώ έχω εκτιμήσει… Αυτή η αντίδραση δεν σου αρμόζει. Κάνε focus εδώ. Μια χαρά μπορείς να ντυθείς και με 100 ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου. Θυμίζουμε πως νωρίτερα, η Χριστίνα τσακώθηκε και με την Άρτεμις.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: Ανατροπή με τον νικητή της ημέρας

My Style Rocks: Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Χριστίνα και Άρτεμις - «Ντρέπομαι για εσένα»

Share