Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στο χειρουργείο η Αμαρυλλίς με κορωνοϊό - Ποια η κατάστασή της

Αποκαλυπτική!

Στο χειρουργείο η Αμαρυλλίς με κορωνοϊό - Ποια η κατάστασή της
News 20.11.2020 14:08
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν σήμερα Παρασκευή η Αμαρυλλίς η οποία αποκάλυψε πως το καλοκαίρι που πέρασε, βρέθηκε αντιμέτωπη με τον κοιρωνοίό. Μάλιστα η τραγουδίστρια μπήκε στο χειρουργείο χωρίς να ξέρει ότι έχει νοσήσει.

“Μου λείπει να τραγουδάω, μου λείπει η επαφή με τον κόσμο. Είναι πολύ δύσκολο, πάρα πολύ ζόρικο ειδικά για τον δικό μας κλάδο. Εγώ πέρασα τον κορονοίό μέσα Ιουλίου. Ταλαιπωρήθηκα λίγο γιατί έπρεπε να κάνω και μια επέμβαση.

Δεν ήξερα τότε ότι έχω κορονοϊό, είχα κάνει τον προεγχειρητικό έλεγχο αλλά το κόλλησα την προηγούμενη μέρα από ένα συγγενικό μου πρόσωπο οπότε το τεστ βρέθηκε αρνητικό. Χειρουργήθηκα έχοντας κορνοϊό. Εκεί ταλαιπωρήθηκα λίγο παραπάνω. Κατά τα άλλα ήταν σαν μια γρίπη για εμένα. Ευτυχώς δε κόλλησα κάποιον άλλο” εξομολογήθηκε η Αμαρυλλίς περιγράφοντας και τα συμπτώματα που είχε.

Aμαρυλλίς: "Ξέρω από ποιόν κόλλησα κορωνοϊό!"

Η Αμαρυλλίς μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό και μάλιστα ξέρει ακριβώς από ποιον και πότε κόλλησε.

«Ξεκίνησαν τα συμπτώματα με τα γνωστά δέκατα. Μετά ήρθε και ο πυρετός για μια ημέρα. Έκανα αρκετά υψηλό και μετά όταν έπεσε, ξεκίνησε η ανοσμία και η αγευσία. Αυτό λίγο με ταλαιπωρεί ακόμα. Δεν έχει επανέλθει δηλαδή 100%. Και γενικότερα είχα μια κόπωση στο σώμα, πόνους πιο πολύ.

Ξέρω και την ημέρα που κόλλησα τον covid. Ήταν από ένα κοντινό μου πρόσωπο, το οποίο είχε έρθει από το εξωτερικό. Είχε κάνει δειγματοληπτικό έλεγχο, που είχε βγει αρνητικός γιατί προφανώς δεν είχε επωαστεί ο ιός. Γυμναστήκαμε μαζί εκείνη την ημέρα. Ιδρώσαμε, στο τέλος-επειδή το κάναμε και live στο Instagram- αγκαλιαστήκαμε κιόλας. Εκεί εικάζω ότι έγινε.», είπε χαρακτηριστικά η Αμαρυλλίς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονίζει η Αμαρυλλίς: «Πέρασα κορωνοϊό! Είχα υψηλό πυρετό, ανοσμία και...»

Φαίη Σκορδά: "Περαστικά να είναι..." - "Κόπηκαν" ξαφνικά τα χαμόγελα στο Πρωινό

Share