Απίστευτη κίνηση του Μουτσινά στον αέρα του Love it - "Σκάλωσε" η Μαλέσκου

Τι συνέβη στην εκπομπή;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτη κίνηση του Μουτσινά στον αέρα του Love it -

Καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή "Love it" της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν ο Νίκος Μουτσινάς. Ωστόσο, ο παρουσιαστής δεν γινόταν να μην κάνει κάποιο αστείο στο πλατό. Έτσι χόρεψαν λίγο πριν το κλείσιμο με αποτέλεσμα να την κάνει να... "σκαλώσει".

Αρχικά, του είχε μια έκπληξη. Του έκανε ένα δώρο βιβλίο με τίτλο «Λεξικό της Ιωάννας Μαλέσκου».

Τότε, ο Νίκος Μουτσινάς άρχισε να το διαβάζει:

«Καπνοδόχος, θηλυκό ή αρσενικό. Το φύλο και το γένος δεν έχουν σημασία στη ζωή. Οι άνθρωποι και οι προσωπικότητες έχουν. Συνώνυμα καμινάδα, τσιμινιέρα, φουγάρο. Στα αγγλικά chimney.

Χριστούγεννα φέτος δεν ξέρω πώς θα περάσουμε, εύχομαι όμως εσύ να μην χρειαστείς ποτέ να βγάζεις καπνούς. Με αγάπη, Ιωάννα», ήταν το μήνυμα της παρουσιάστριας.

Μετά το διάβασμα λοιπόν, σηκώθηκαν και οι δυο και έριξαν ένα καυτό.. τσιφτετέλι!

Ωστόσο ο Νίκος Μουτσινάς επίσης, "σκάλωσε" και χθες στην εκπομπή του, όταν στον αέρα ακούστηκε μια φωνή που δεν περίμενε.

Χόρεψε τσιφτετέλι η Μαλέσκου και χθες που δεν ήταν καλεσμένος ο Μουτσινάς - Πήρε φωτιά το πλατό του Love it με το λίκνισμά της

Φωτιές στο πλατό του Love It έβαλε το μεσημέρι της Παρασκευής η Ιωάννα Μαλέσκου με το τσιφτετέλι της. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και αυτό το κάνει εξαιρετικά.

Με αφορμή ένα βίντεο "Επικά celebrity χορευτικά" και το τραγούδι "Ανάβεις φωτιές" η Ιωάννα άναψε και αυτή με την σειρά της την δικιά την φωτιά καθώς δεν μπορούσε να αντισταθεί στον χορό.

Ο dj της εκπομπής είχε και αυτός τα κέφια του και ξεκίνησε να παίζει τα πιο γνωστά τσιφτετέλια με την Ιωάννα και τους συνεργάτες της να σηκώνονται όρθιοι και να χορεύουν. H Ιωάννα έβαλε τα κλάματα στον αέρα του Love It - Η είδηση που την "λύγισε"!