Η Ραμόνα στο πλευρό της Σάσας Σταμάτη: "Αποκλείεται η Τούνη να μην..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Η Ραμόνα στο πλευρό της Σάσας Σταμάτη:

Η Ραμόνα μίλησε στο Ευτυχείτε και σχολίασε όλη την επικαιρότητα και φυσικά για το θέμα που έχει γίνει "σούσουρο" με την Τούνη και την Σάσα Σταμάτη.

«Κάθε φορά που με παίρνει τηλέφωνο η Σάσα Σταμάτη ξέρω ότι είναι για συνέντευξη. Οπότε, είμαι με το μέρος της Σάσας. Είπε η Ιωάννα ότι δεν γνώριζε ότι είναι συνέντευξη. Αποκλείεται να μην ξέρεις, συνέντευξη είναι», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Στη συνέχεια, η Ραμόνα Βλαντή απάντησε για την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η Έλενα σαφώς και λείπει από το GNTM, είναι αισθητή η απουσία της. Η Ηλιάνα δεν μου λείπει, μου αρέσει πάρα πολύ η Ζενεβιέβ». Και η Μέγκυ Ντρίο στο πλευρό της Σάσας,

Για το My Style Rocks, η Ραμόνα Βλαντή είπε: «Μια χαρά έκαναν και έβαλαν αγόρια στο My Style Rocks, αλλά τα συγκεκριμένα αγόρια που μπήκαν δεν μου αρέσουν. Η Έλενα Χριστοπούλου δεν είναι γνώστης της μόδας, εγώ δεν θα δεχόμουν, σαν παίκτρια, να με κρίνει».

Η Σκορδά εναντίον της Τούνη: "Κάποια θέματα δεν πρέπει να τα αναλύουμε δημόσια"

Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της, η Φαίη Σκορδά τάχθηκε εναντίον της Ιωάννας Τούνη στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τη Σάσα Σταμάτη μετά τη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε. Η παρουσιάστρια τόνισε πως μερικά θέματα δε θα έπρεπε να τα αναλύουμε δημόσια.

Η δημοσιογράφος έδωσε στην εκπομπή Πρωινό το ηχητικό από τη συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη - δείτε εδώ όσα ειπώθηκαν - προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως έχει κάνει «κολάζ» στα λόγια της όπως ισχυρίστηκε η influencer.

«Δεν νομίζω ότι όλο αυτό ξεκινάει με πρόθεση να προσβάλει κάποιον. Θεωρώ ότι κάποια θέματα δεν πρέπει να τα αναλύουμε δημόσια. Η γνώμη μου είναι αυτή», ανέφερε η Φαίη Σκορδά για την Ιωάννα Τούνη.

«Πριν από λίγες μέρες η Ιωάννα Τούνη παραδεχόταν ότι γνώριζε για τη συνέντευξη και ήταν μια χαρά».

Παράλληλα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως η Ιωάννα Τούνη είχε συνομιλία με τη Σάσα Σταμάτη την οποία ευχαρίστησε μέσω μηνυμάτων για τη συνέντευξη στην εφημερίδα On Time.

«Πώς το θυμάσαι εκ των υστέρων; Αν κάτι σε ενοχλεί, δεν βγαίνεις από την αρχή; Δεν απαντάς στον κόσμο σου για το τι συνέβη, γιατί έτσι το αποδέχεσαι. Δεν έκανε καμία αναφορά. Αυτή η αναφορά ότι δεν έδωσε συνέντευξη ουσιαστικά και ότι είναι παράνομο όλο αυτό το λέει εκ των υστέρων », συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά για την στάση της Ιωάννας Τούνη.

«Όταν λες ότι είναι κολάζ και ότι δεν παραποιήθηκαν τα λόγια μου αποδέχεται τη φύση της συνέντευξης», τόνισε ακόμα.