Η Μέγκι Ντρίο καταγγέλλει την Τούνη - «Καλό είναι να μου απαντάς και όχι να στέλνεις απειλητικά μηνύματα!»

Δίχως σταματημό η κόντρα τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Μέγκι Ντρίο καταγγέλλει την Τούνη - «Καλό είναι να μου απαντάς και όχι να στέλνεις απειλητικά μηνύματα!»

Νέα κόντρα έχει εμφανιστεί μεταξύ των δύο πρώην παικτριών GNTM και My Style Rocks. Η Μέγκι Ντρίο είχε πάρει θέση στην "διαμάχη" της Ιωάννας Τούνη και της Σάσα Σταμάτη, δημιουργώντας όμως ένα.. νέο πεδίο μάχης μεταξύ των δύο κοριτσιών καθώς η Μέγκι την καταγγέλλει για απειλητικά μηνύματα!

Για όσους δεν το γνωρίζετε, δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε αναφέρει η Μέγκι για την κόντρα της Ιωάννας με την Σάσα!

Η Μέγκι, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο αποκαλύπτοντας ότι η Ιωάννα την έχει απειλήσει αρκετές φορές. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτό το στόρι ανεβαίνει και είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθώ με το πρόσωπο αυτό. Είναι η απάντησή μου στις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη.

Λοιπόν γλυκιά μου Ιωάννα, δε με ξέρεις, απειλές όμως και απειλητικά μηνύματα με το gang σου στη Θεσσαλονίκη ξέρεις να μου στείλεις. Θα σου έδινα μια συμβουλή, έτσι όπως κάνεις σοβαρές δηλώσεις καλό θα είναι να μου απαντάς η ίδια και όχι να μου στέλνεις απειλητικά μηνύματα μέσα από το gang σου στη Θεσσαλονίκη.

Πέρα από αυτό όμως κάτι άλλο που επίσης ήθελα να σου πω είναι ότι αφού δε με ξέρεις γκούγκλαρε με λίγο και κακό δεν είναι να μη με ξέρεις, κακό είναι να μην έχεις ήθος και τρόπους».

η μέγκι ντρίο καταγγέλλει την τούνη για απειλητικά μηνύματα

Μετά την Τούνη και άλλη instagrammer "άδειασε" την Σάσα Σταμάτη - "Προσπαθούσε να βγάλει κάτι θλιβερό"

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει ο κακός χαμός με την Ιωάννα Τούνη και τις δηλώσεις της για τα 800 ευρώ (δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα είχε πει). Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι πίσω από όλο αυτό είναι η Σάσα Σταμάτη και ότι η συγκεκριμένη δημοσιογράφος παραποίησε τα λόγια της Ιωάννας με αποτέλεσμα να γίνει όλος αυτός ο ντόρος, όπου και έγινε επιτυχώς. Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός, γνωστή instagrammer και blogger βγάζει στην φόρα ότι και η ίδια έχει "πέσει θύμα" της Σάσα Σταμάτη.

Αναφερόμαστε στην Φιλιώ Τσινόγλου, η οποία είναι πολύ γνωστή στον χώρο του instagram και μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστή η είδηση στην τηλεόραση πως είχε πέσει θύμα επίθεσης με βενζίνη στον Βόλο.

Έτσι, με αφορμή την δήλωση της Ιωάννας, η Φιλιώ αποφάσισε να την υποστηρίξει και να δηλώσει ένα παρόμοιο σκηνικό με την Σάσα Σταμάτη.

Ειδικότερα, η Φιλιώ έγραψε στο instagram story της: “Λοιπόν, πριν λίγο καιρό είχε γίνει ένα θέμα που μου επιτέθηκε ένας με βενζίνη. Βγήκα και το είπα μια φορά σε ένα κανάλι αφού με κάλεσαν. Μετά όμως επέλεξα να μη βγαίνω και λέω παρόλο που με πήραν από όλα τα κανάλια επανειλημμένα. Δέχτηκα όμως και ένα τηλεφώνημα από μια γνωστή δημοσιογράφο (ναι αυτή που πήρε και την Ιωάννα Τούνη). Ήθελα γενικά με όλους να είμαι ευγενική και να καταλάβουν ότι δε θέλω όλο να γίνει τρόπος διαφήμισης και να ακούω μετά όλα τα κακόβουλα σχόλια”

“Ήταν πολύ ευγενική. Της είπα την περιπέτειά μου (για τον άνθρωπο που μου πέταξε βενζίνη) και αφού τελείωσα μου λέει, “ωραία τώρα πες μου και για τη ζωή σου. Ο μπαμπάς σου ζει;“

Εγώ: Nαι

Η μαμά σου;

Εγώ: Nαί

Mε τον άντρα σου είστε καλά;

Eγώ: Nαι (και σκέφτομαι που θέλει να καταλήξει)

Στην εφηβεία σου όλα καλά; Κάποια απόπειρα βιασμού;

Eγω: Όχι

Δε νομίζω, πρέπει να σκεφτείς δε μπορεί να είναι όλα ρόδινα στη ζωή σου

Με είχα 30 λεπτά και προσπαθούσε να βγάλει κάτι θλιβερό! Τα συμπεράσματα δικά σας!”

Η Φιλιώ Τσινόγλου άδειασε την Σάσα Σταμάτη

Η Φιλιώ Τσινόγλου άδειασε την Σάσα Σταμάτη με την αποκάλυψη της