My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας!

Δείτε ποια είναι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας!

Άλλο ένα επεισόδιο του My Style Rocks έφτασε στο τέλος του, μετά από πολλές ενδιαφέρουσες στυλιστικές επιλογές και εμφανίσεις των παικτών. Ποια είναι όμως η νικήτρια του σημερινού επεισοδίου που κατάφερε να κερδίσει έναν επιπλέον βαθμό;

Οι δυο κοπέλες που μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα και απέσπασαν τις πιο θετικές κριτικές τόσο από τους κριτές όσο και από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους για σήμερα ήταν η Άρτεμις Καραβουσιάνη, η οποία συγκέντρωσε 15,8 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση ήταν η Κάτια Φορτούνη που συγκέντρωσε 14,6 βαθμούς.

Τελικά νικήτρια της ημέρας αναδείχθηκε η Κάτια Φουρτούνη έπειτα από την κρίση και την επιλογή των συμπαικτών της. «Πάγωσε» στον αέρα της εκπομπής ο Κουδουνάρης. Τι συνέβη;

Στην τελευταία θέση βρέθηκε η Ρούλα καθώς συγκέντρωσε 10,4 βαθμούς.

Χριστίνα Κεφαλά: Έφυγε από το My Style Rocks και έριξε πυρά - "Δεν με χώνεψαν..."

Η Χριστίνα Κεφαλά είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το My Style Rocks και στην κάμερα του Love it δήλωσε πως μέσα στο παιχνίδι υπήρχαν πολλές αδικίες και δεν την χώνεψαν εξ αρχής.

«Ήθελα να παραμείνω κι άλλο στο παιχνίδι, μου έδωσαν πολλές ευκαιρίες οι κριτές. Βίωνα άσχημες καταστάσεις στα backstage. Μου χάλαγε η ψυχολογία σε σημείο που δεν ήθελα να πηγαίνω στα γυρίσματα. Ένιωθα ότι υπήρχε αδικία. Δεν μπορούσα να βλέπω το συγκεκριμένο παρεάκι, βαθμολογούσαν συναισθηματικά.

Το παρεάκι είναι: Έρη, Κάτια, Τζένη, Μικαέλα και τώρα και ο Μηνάς. Η Κάτια μίλησε στην παραγωγή, μου είπε ότι μίλησε η Αρετή, αλλά η Αρετή το αρνείται. Από εξωτερικούς παράγοντες ξέρω ότι κάποια κορίτσια έχουν στιλίστα. Έχω ακούσει ότι και η Κάτια έχει βοήθεια, αλλά δεν ξέρω αν αληθεύει. Δείτε τον έντονο καυγά ανάμεσα τους.

Η Έρη είναι δύσκολος και περίεργος άνθρωπος. Από την αρχή δεν με είχαν χωνέψει τα κορίτσια. Η κυρία Άρτεμις μου μίλησε πολύ άσχημα και προσβλητικά. Ήρθε έξαλλη στα backstage μου φώναξε και με πρόσβαλε, αυτό έγινε μπροστά στην Τζένη», είπε η Χριστίνα Κεφαλά.