Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Συγκλόνισε ο Δημήτρης Kεχαγιάς - O θάνατος από ναρκωτικά που τον σημάδεψε

Όλα όσα είπε για την ζωή του

Big Brother: Συγκλόνισε ο Δημήτρης Kεχαγιάς - O θάνατος από ναρκωτικά που τον σημάδεψε
News 20.11.2020 22:07
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο παίκτης που είχε σειρά να εισέλθει στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother και να ανοίξει την καρδιά του αναφέροντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την ζωή του ήταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Ο παίκτης άρχισε να αναλύει τους πιο σημαντικούς σταθμούς στην ζωή του και μας συγκλόνισε όλους με όλα αυτά που έχει βιώσει.

Ένα γεγονός που τον έχει σημαδέψει από την παιδική του ηλικία ήταν το μπούλινγκ. Ο ίδιος ανέφερε πως δεν έχει δεχθεί ποτέ τέτοιου είδους βία αλλά αντιθέτως ένας φίλος του. Η επίθεση που είχε δεχθεί το συγκεκριμένο παιδί ήταν εξαιτίας των κιλών του.

Ο Δημήτρης, λοιπόν, προσπάθησε να περάσει το μήνυμα του για τον περιορισμό όλων των μορφών βίας.

Το 2009 ο θάνατος ενός παιδικού φίλου του από υπερβολική δόση ναρκωτικών τον κατέστρεψε ψυχολογικά. Ο ίδιος δήλωσε πως γέμισε φοβίες, ένιωθε από παντού πίεση και όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλειστεί στο σπίτι του έναν ολόκληρο χρόνο.

Το 2009 προς το 2010 συνάντησε τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής του, το κικ μπόξινγκ. Ξεκίνησε να συμμετέχει σε αγώνες και ένιωθε πιο γεμάτος και ευτυχισμένος από ποτέ.

Το 2012 έφυγε το γόνατο του και έχασε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες στη ζωή του. Οι γιατροί είπαν ότι το χειρουργείο είναι απαραίτητο και η πιθανότητα να ξανά αθληθεί άμεσα ήταν ελάχιστη. Όλο αυτό κατάφερε να το αντιμετωπίσει και να μην τον ρίξει κάτω με αποτέλεσμα το 2013 να ανακηρυχθεί πρωταθλητής Ελλάδος.

Το 2016 έκανε το δικό του μαγαζί εστίασης αλλά μετά από λίγο σημείωσε μια οικονομική πτώση.

Το 2017 ξεκίνησε να ασχολείται με την ναυτιλία και τα τουριστικά. Δείτε εδώ ποιοι 2 παίκτες κινδυνεύουν να φύγουν! Δεν θα το πιστέψετε!

Big Brother: Μια απρόσμενη έκπληξη άφησε «κάγκελο» την Σοφία Δανέζη

Πριν λίγο ξεκίνησε το live του Big Brother και μας έχει ήδη καθηλώσει. Μια απρόσμενη έκπληξη φύλαγαν για την Σοφία Δανέζη η οποία έμεινε φυσικά "κάγκελο".

Η Σοφία από εκεί που δεν το περίμενε, μπήκε στο δωμάτιο και αντίκρυσε τις δύο κολλητές της φίλες.

Φυσικά, η ίδια συγκινήθηκε αμέσως και δεν πίστευε στα μάτια της ότι επιτέλους αντικρίζει δικά της άτομα. Όσο πρόλαβαν, καθώς και ο χρόνος ήταν περιορισμένος, είπαν τα νέα τους και αναφέρθηκαν φυσικά στην έξαρση του κορωνοιού.

Οι φίλες της έσπευσαν να την συμβουλέψουν και να την συγχαρούν για την πορεία της!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Tα πάνω κάτω με τους υποψήφιους προς αποχώρηση - Τι άλλαξε;

Big Brother: Ραγίζει καρδιές ο Χρήστος Μακρίδης - «Η κόρη μου γεννήθηκε από θαύμα»

Share