The Bachelor: Δεν θα πιστέψετε πως χαρακτήρισε η Βίβιαν την Αντζελίνα - Είπε ότι μοιάζει με...

Και όμως το είπε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Δεν θα πιστέψετε πως χαρακτήρισε η Βίβιαν την Αντζελίνα - Είπε ότι μοιάζει με...

Αδιανόητο σκηνικό επικράτησε στην ομαδική δοκιμασία του «The Bachelor», όπου τα… καρφιά δεν έλειψαν μεταξύ των συμπαικτριών, με μια εξ αυτών να αποκαλεί ως «μαϊμού» την Αντζελίνα.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος , ο οποίος έδειξε το σκληρό του πρόσωπο, έστειλε στην αρχή του επεισοδίου της αποχώρησης ένα γράμμα προς τις συγκατοίκους της, όπου ανέφερε πως ορισμένες θα τον ακολουθούσαν σε μια ομαδική δοκιμασία. Συγκεκριμένα, θα βρίσκονταν στην εξοχή, για να κάνουν extreme sports.

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού, η Βίβιαν του είπε πως εκείνη είναι… η Τζέιν και ο Παναγιώτης είναι ο… Ταρζάν της.

Δεν παρέλειψε, όμως, να παρομοιάσει με μαϊμού την Αντζελίνα, λέγοντας πως είναι δικαιωματικά η… Τσίτα.

The Bachelor: Όλη η αποκάλυψη για τον απίστευτο καυγά που έκοψαν στο μοντάζ

Στο The Bachelor έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τρομερούς καυγάδες σε κάθε επεισόδιο μεταξύ των παικτριών. Σήμερα όμως, έγινε η αποκάλυψη για έναν συγκεκριμένο που κόπηκε τελικά στο μοντάζ και δεν το έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

Η Έλενα Μπάση μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Pop Up και αποκάλυψε για έναν τσακωμό που είχε με την Αντζελίνα όταν βρισκόντουσαν ένα πρωί στην πισίνα για μια δοκιμασία. Μάλιστα, σήμερα θα δούμε την Έλενα στο επεισόδιο σαν guest εμφάνιση!

Η πρώην παίκτρια είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να νικήσει η Σία. Δεν θέλω με τίποτα νικήτρια την Αντζελίνα για κανένα λόγο γιατί δεν θα ξαναμιλήσω στον Παναγιώτη ποτέ. Η Αντζελίνα είναι χειρότερος χαρακτήρας στην πραγματικότητα», είπε στην αρχή η Έλενα Μπάση και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον άγνωστο τσακωμό με την Αντζελίνα: «Βρισκόμασταν στην πισίνα σε μια δοκιμασία και πήγε υποχθόνια να βοηθήσει μια κοπέλα, ενάντια της άλλης ομάδας που ήταν και το δωμάτιό μου. Έτσι της έκανα παρατήρηση πολύ ευγενική και με ένα πολύ αυστηρό ύφος “ούτε η μητέρα μου δεν μιλάει έτσι” πήγε να μου επιβληθεί. Δεν συγχωρώ τέτοιες αντιδράσεις και συμπεριφορές».

Όλη η αποκάλυψη για τον απίστευτο καυγά που έκοψαν στο μοντάζ στο Bachelor