Big Brother: Αδιανόητος καυγάς μεταξύ Δανέζη - Πυργίδη - «Απαιτώ να μου ζητήσεις συγγνώμη!»

Βγήκαν έξω από τα ρούχα τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Αδιανόητος καυγάς μεταξύ Δανέζη - Πυργίδη - «Απαιτώ να μου ζητήσεις συγγνώμη!»

Αδιανόητος καυγάς σημειώθηκε στο σπίτι του Big Brother μεταξύ της Σοφίας Δανέζη και του Δημήτρη Πυργίδη οι οποίοι αντάλλαξαν πολύ βαριές κουβέντες.

Συγκεκριμένα, σε τραγική κατάσταση βρισκόταν αυτή τη βδομάδα η Ραίσα καθώς νιώθει πως όλοι της επιτίθονται.

Η παίκτρια αισθάνεται πως όλοι την έχουν στοχεύσει και πως κανένας δεν νοιάζεται πραγματικά για αυτήν.

Ιδιαίτερα πληγώθηκε από τον Κεχαγιά που την ψήφισε αλλά πιο πολύ από τον Βαρουξή και τον Πυργίδη που είπαν ότι η Σοφία και ο Κεχαγιάς έχουν την Ραίσα ως κομπάρσο.

Η Δανέζη, η οποία στο σημερινό live δέχθηκε με απρόσμενη έκπληξη, εξοργίστηκε με τα λεγόμενα της Ραίσα και επιτέθηκε στον Πυργίδη και στον Βαρουξή. Η παίκτρια βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση και δεν σταμάτησε να ουρλιάζει.

Σε ανάλογη κατάσταση βρέθηκε αμέσως και ο Πυργίδης που απαίτησε από την Σοφία να του ζητήσει συγγνώμη.

Big Brother: Συγκλονίζει ο Δημήτρης Κεχαγιάς στο δωμάτιο επικοινωνίας

Ο παίκτης που είχε σειρά να εισέλθει στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother και να ανοίξει την καρδιά του αναφέροντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την ζωή του ήταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Ο παίκτης άρχισε να αναλύει τους πιο σημαντικούς σταθμούς στην ζωή του και μας συγκλόνισε όλους με όλα αυτά που έχει βιώσει.

Ένα γεγονός που τον έχει σημαδέψει από την παιδική του ηλικία ήταν το μπούλινγκ. Ο ίδιος ανέφερε πως δεν έχει δεχθεί ποτέ τέτοιου είδους βία αλλά αντιθέτως ένας φίλος του. Η επίθεση που είχε δεχθεί το συγκεκριμένο παιδί ήταν εξαιτίας των κιλών του.

Ο Δημήτρης, λοιπόν, προσπάθησε να περάσει το μήνυμα του για τον περιορισμό όλων των μορφών βίας.

Το 2009 ο θάνατος ενός παιδικού φίλου του από υπερβολική δόση ναρκωτικών τον κατέστρεψε ψυχολογικά. Ο ίδιος δήλωσε πως γέμισε φοβίες, ένιωθε από παντού πίεση και όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλειστεί στο σπίτι του έναν ολόκληρο χρόνο.

Το 2009 προς το 2010 συνάντησε τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής του, το κικ μπόξινγκ. Ξεκίνησε να συμμετέχει σε αγώνες και ένιωθε πιο γεμάτος και ευτυχισμένος από ποτέ.

Το 2012 έφυγε το γόνατο του και έχασε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες στη ζωή του. Οι γιατροί είπαν ότι το χειρουργείο είναι απαραίτητο και η πιθανότητα να ξανά αθληθεί άμεσα ήταν ελάχιστη. Όλο αυτό κατάφερε να το αντιμετωπίσει και να μην τον ρίξει κάτω με αποτέλεσμα το 2013 να ανακηρυχθεί πρωταθλητής Ελλάδος.

Το 2016 έκανε το δικό του μαγαζί εστίασης αλλά μετά από λίγο σημείωσε μια οικονομική πτώση.

Το 2017 ξεκίνησε να ασχολείται με την ναυτιλία και τα τουριστικά. Δείτε εδώ ποιοι 2 παίκτες κινδυνεύουν να φύγουν! Δεν θα το πιστέψετε!