Τα πάνω κάτω με την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο Open

Η ανακοίνωση του σταθμού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω με την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο Open

Τα πάνω κάτω φαίνεται πως έχουν έρθει με την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, Γράμμα για σένα. Πριν από λίγες ώρες, το Open μέσα από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, εξήγησε ποιες θα είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ξεκίνησε μία νέα εκπομπή στο Open και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού.

Το πρόγραμμα του Open ωστόσο θα αλλάξει λίγο και άρα θα επηρεαστεί και η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Αυτές είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο Open

«Από την Τετάρτη 25/11 και κάθε Τετάρτη στις 22:15 στο Open», ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση. Δείτε εδώ και την αποκάλυψη που έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Γράμμα για σένα Χατζηβασιλείου

«Έμεινε» η Κατερίνα Καινούργιου με την αποκάλυψη της Βίκυς Χατζηβασιλείου - "Κάθε μέρα νοσεί μία..."

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και κατάφερε να αφήσει άναυδη την Κατερίνα Καινούργιου με την αποκάλυψη που έκανε για την κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη με τον κορωνοϊό.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε από τη μία στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης της εκπομπής, Γράμμα για σένα και από την άλλη στα όσα διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη ξεκαθαρίζοντας πως η κατάσταση θυμίζει επικίνδυνα την Ιταλία.

Αυτά είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και άφησε άναυδη την Κατερίνα Καινούργιου

«Με συνθήκες covid κάνουμε αυτήν την επικοινωνία. Εγώ από το σπίτι εσείς από εκεί. Κι έτσι πρέπει. Όλοι πρέπει να προσέχουμε και το λέω και ως Θεσσαλονικιά, γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει. Έχει γίνει Μπέργκαμο».

Και τόνισε: «Εγώ ήρθα στην Αθήνα πριν δυο μέρες. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στη Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί. Αυτή η καραντίνα δεν έχει σχέση με την προηγούμενη. Όλοι έχουν καταλάβει ότι αυτός ο ιός δεν αστειεύεται και δεν αγαπά καθόλου το ξεφάντωμα και τις συναθροίσεις.

Έχει καταδικάσει την εξωστρέφεια, την παρέα, την επαφή, τη φιλία. Ζούμε εποχές περίεργες. Και μετά από αυτήν την περιπέτεια, όπως και όποτε τελειώσει, θα έχουν επαναπροσδιοριστεί πολλές ανθρώπινες σχέσεις και αξίες»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Η οικογένειά μου είναι καλά αλλά ο κλοιός έχει σφίξει. Κάθε μέρα ακούω και για μια φίλη μου που έχει νοσήσει... Έχουμε τον ίδιο αριθμό κρουσμάτων με την Αθήνα».