«Φρούριο» το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στα Μελίσσια - Φωτογραφία από τον κήπο

Νέο ντοκουμέντο στη δημοσιότητα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Φρούριο» το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στα Μελίσσια - Φωτογραφία από τον κήπο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία νέα φωτογραφία μέσα από τον κήπο του σπιτιού της στα Μελίσσια, το οποίο όπως φαίνεται, είναι σαν αληθινό «φρούριο».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια τους τελευταίους μήνες είναι πολύ ενεργή στα social media και καθημερινά επιλέγει να ανεβάζει νέες φωτογραφίες από την καθημερινή της ζωή και από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται.

Σήμερα το πρωί, ευχήθηκε καλημέρα στους followers της με τον πιο υπέροχο τρόπο, ποζάροντας στον κήπο του σπιτιού της. Δείτε εδώ και μία αποκάλυψη που έγινε για την μικρή Μαρίνα.

Αυτή είναι η φωτογραφία από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στα Μελίσσια

Ελένη Μενεγάκη Μελίσσια σπίτι

Διέρρευσε νέα φωτογραφία από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Μόλις πριν από μερικά λεπτά, διέρρευσε μία νέα φωτογραφία από το εσωτερικού του σπιτιού της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στα Μελίσσια, στο οποίο μάλιστα φαίνεται η παρουσιάστρια χωρίς μακιγιάζ και με ατημέλητο μαλλί.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι πλέον πολύ ενεργή χρήστης των social media και έτσι καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, τώρα που έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο να διαθέσει στην οικογένειά της και στον εαυτό της.

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία που διέρρευσε από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Αυτή τη φορά, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να πει μία διαφορετική καλημέρα στους followers της και έτσι κάθισε στον γκρι καναπέ της και έκανε μία ανάρτηση η οποία αφορά το σκηνικό του καιρού το οποίο άλλαξε λίγο απότομα αυτές τις μέρες.

«Τι είναι πιο έντονο σήμερα σ εσάς ? Το κρύο η ο αέρας ?», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε. Δείτε και την τελευταία εμφάνιση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη πριν από το lockdown.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τι είναι πιο έντονο σήμερα σ εσάς ? Το κρύο η ο αέρας ? #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις