«Λύγισε» το διαδίκτυο με την ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου για την ανιψιά της

Συγκίνησε για ακόμα μία φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Λύγισε» το διαδίκτυο με την ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου για την ανιψιά της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έρρικα Πρεζεράκου κατάφερε να κάνει για ακόμα μία φορά το διαδίκτυο να «λυγίσει» καθώς έκανε μία νέα ανάρτηση με την ανιψιά της, τη μικρή Αναστασία που δίνει μάχη στις ΗΠΑ.

Η αδερφή της Έρρικας Πρεζεράκου, Ξένια Πρεζεράκου, αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό τα νεότερα «Έχουμε ξεκινήσει θεραπείες από την Πέμπτη και σιγά-σιγά προσπαθούμε να προσαρμοστούμε, να προσαρμοστεί το σώμα της στις θεραπείες, γιατί ακόμα είναι νωρίς. Είμαστε στο Τέξας στο Χιούστον. Ξεκινήσαμε τις θεραπείες. Μας έδωσαν 35% επιτυχίας. Ακούγεται λίγο, αλλά μπροστά σε αυτό που μας είπαν στην Ελλάδα, το 0%, είναι μεγάλο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τώρα μας δίνουν 3-4 εβδομάδες για να κάνουμε μαγνητική, προκειμένου να δούμε πώς αντεπεξέρχεται ο όγκος στη θεραπεία. Οπότε έχουμε αυτές τις εβδομάδες μπροστά μας που χρειάζεται γερό στομάχι και υπομονή για να δούμε τι θα γίνει. Οι θεραπείες αυτές έχουν αποτελέσματα στη συγκεκριμένη πάθηση. Είναι πολύ λίγοι οι survivors ανά τον κόσμο. Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών έχει κάνει θεραπεία. Είμαι σίγουρη ότι θα πάει πολύ καλά, κι εγώ και ο πατέρας της. Να μην σας λέω ψέματα, φοβόμαστε».

«Η μικρή προσπαθεί να αντεπεξέλθει τώρα γιατί η θεραπεία της έχει πέσει βαριά. Δεν έχει συνηθίσει.. Ψυχολογικά είναι καλά, το παλεύει εδώ». Λίγες ημέρες νωρίτερα η Έρρικα Πρεζεράκου, έβαλε τα κλάματα στον αέρα του OPEN με την εξομολόγηση της.

Αυτή είναι η ανάρτηση που έκανε η Έρρικα Πρεζεράκου για την ανιψιά της

Αυτή τη φορά, η αθλήτρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία της μικρής Αναστασίας μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Έρρικα Πρεζεράκου ανιψιά

Ρίγη συγκίνησης με το βίντεο της Έρρικας Πρεζεράκου για την ανιψιά της - «Να προσευχηθούμε...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έρρικα Πρεζεράκου ανέβασε ένα ιδιαίτερο βίντεο για την κατάσταση της θεραπείας της ανιψιάς της, μέσα από το οποίο κατάφερε να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να προσευχηθούν για να γίνει καλά η μικρή Αναστασία.

Η αθλήτρια βιώνει μερικές δύσκολες στιγμές, τόσο εκείνη όσο και η οικογένειά της και έτσι τις τελευταίες μέρες έχει δώσει μεγάλο αγώνα μέσα από το διαδίκτυο προκειμένου να μαζευτούν τα χρήματα και να μπορέσει να εγχειρισθεί στις ΗΠΑ η ανιψιά της.

Τα χρήματα μαζεύτηκαν και έτσι η Έρρικα Πρεζεράκου θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της με ένα βίντεο που ανέβασε, ενώ και η ίδια αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας μετά το ατύχημα που είχε.

«Σήμερα με βλέπετε και χαμογελάω. Τα χρήματα μαζευτήκανε και η Αναστασία μπορεί να είναι ήρεμη και να ξεκινήσει την θεραπεία της», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου ενώ στη συνέχεια ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να προσευχηθούν για την ανιψιά της.

Έρρικα Πρεζεράκου ανιψιά