Απρόσμενο τηλεφώνημα για τη Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του Open - Τι συνέβη;

Το σήκωσε κανονικά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απρόσμενο τηλεφώνημα για τη Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του Open - Τι συνέβη;

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή της, η Σίσσυ Χρηστίδου δέχθηκε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα ενώ βρισκόταν στον αέρα του Open. Μάλιστα δε δίστασε να το σηκώσει και να απαντήσει για να δει τι συμβαίνει.

Λίγο πριν δώσει πάσα για διαφημίσεις, η παρουσιάστρια κατάλαβε ότι χτυπάει το κινητό της και έτσι αποφάσισε να το σηκώσει καθώς είδε ότι αυτός που την έπαιρνε τηλέφωνο ήταν ο γιος της, ο Mike.

Η Σίσσυ Χρηστίδου του εξήγησε πως θα πρέπει να τον καλέσει σε λίγο ωστόσο εκείνος επέμεινε και τελικά τον λόγο πήρε ο Παύλος Σταματόπουλος για να μιλήσει με άνεση η παρουσιάστρια με το παιδί της και να δει τι την ήθελε στο τηλέφωνο.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές μέρες, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία μαζί με τα δύο της παιδιά. Δείτε την εδώ.

«Πάγωσε» η Σίσσυ Χρηστίδου με την ανακοίνωση του Βασάλου στον αέρα του Έλα Χαμογέλα

Στην έναρξη του σημερινού Έλα Χαμογέλα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να κάνει μία ανακοίνωση για μία απόφαση που έχει πάρει. Τα λόγια του έκαναν την Σίσσυ Χρηστίδου να «παγώσει» και η αντίδρασή της, ήταν απλά επική.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια υποδέχθηκε τους τηλεθεατές της για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο και το ίδιο έκαναν και οι συνεργάτες της με τη σειρά τους.

Αυτή η ανακοίνωση του Βασάλου έκανε τη Σίσσυ Χρηστίδου να «παγώσει» στον αέρα του Έλα Χαμογέλα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε πως έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό να μακραίνει τα μαλλιά του και έχει σκοπό να τα αφήσει να μακρύνουν αρκετά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αρχικά πάγωσε ωστόσο στη συνέχεια, φανερά ενθουσιασμένη σχολίασε αστειευόμενη : «Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη με την εξέλιξη αυτή. Τι να κάνουμε ρε παιδιά; Και κανένα καλαμπούρι να περνάει η ώρα».

Μιας και είπαμε για τη Σίσσυ Χρηστίδου, δείτε εδώ μία απίστευτη κίνηση που έκανε.