Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απίστευτη δωρεά από την Σίσσυ Χρηστίδου - Ρίγη συγκίνησης

Η αποκάλυψη

Απίστευτη δωρεά από την Σίσσυ Χρηστίδου - Ρίγη συγκίνησης
News 09.11.2020 12:08
Από Youweekly Team

Δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουν ευαισθητοποιηθεί όσον αφορά την μικρή Αναστασία! Μία από αυτούς είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου που λέγεται πως έκανε μια αρκετά μεγάλη δωρεά!

Για την ακρίβεια εκτός από το ποσό που κατέβαλλε η παρουσιάστρια, που ήταν αρκετά υψηλό μάλιστα, έκανε και share το post στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για να το δουν όλοι αφού έχει επίσης τεράστια απήχηση.

Βέβαια, να τονίσουμε πως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι ανάγκη να δώσεις μεγάλο ποσό, αλλά να δώσει ο καθένας όσα μπορεί. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε και σε αυτό...

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Σίσσυ Χρηστίδου δωρεά

Και μιας και αναφερθήκαμε σε λεφτά, δείτε εδώ πόσο κοστίζει το ιδιωτικό σχολείο που στέλνει η Σίσσυ τα παιδιά της.

Ρίγη συγκίνησης στο Opentv με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να κάνει μία δημόσια έκκληση για τη μικρή Αναστασία η οποία χρειάζεται βοήθεια και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τα λόγια που είπε στον αέρα του Opentv.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να χρησιμοποιήσει λίγο χρόνο από την εκπομπή της προκειμένου να μιλήσει για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά την υγεία ενός μικρού κοριτσιού το οποίο χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.

Με αυτά τα λόγια προκάλεσε ρίγη συγκίνησης η Σίσσυ Χρηστίδου

«Θα έχει πέσει στην αντίληψή σας μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ένα θέμα που αφορά τη μικρή Αναστασία, μία δύσκολη περίπτωση που χρειάζεται ένα μεγάλο ποσό για να πάει στο εξωτερικό για να χειρουργηθεί. Ο καθένας μπορεί να βάλει ό, τι μπορεί. Ακόμα και ένα πολύ μικρό ποσό μπορεί να βοηθήσει. Κάντε ό, τι μπορείτε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της, ενώ έκκληση για το ίδιο θέμα έκανε και ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στόλισε το σπίτι της η Σισσυ Χρηστίδου και όχι μόνη - Φωτογραφήθηκαν μαζί χαμογελαστοί!

Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου στο Έλα Χαμογέλα για την οικογένειά της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Share