Ελεονώρα Μελέτη: Μπήκε στην κουζίνα με την κόρη της - Η τρυφερή φωτογραφία

Μαγειρεύουν μαζί

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Μπήκε στην κουζίνα με την κόρη της - Η τρυφερή φωτογραφία

Η Ελεονώρα Μελέτη εδώ και 2,5 χρόνια ζει την καλύτερη φάση της ζωής της, αφού έχει γίνει μαμά της Αλεξάνδρας. Οι δυο τους είναι αχώριστες και αυτό φαίνεται από τις προσωπικές τους στιγμές που η περήφανη μαμά μοιράζεται μαζί μας.

Η παρουσιάστρια, μπήκε το βράδυ της Παρασκευής στην κουζίνα της και έφτιαξε μπισκότα μιας και ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύς και πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα. Δεν ήταν όμως μόνη της. είχε την καλύτερη παρέα που δεν είναι άλλη από την κορούλα της.

Η Ελεονώρα φυσικά απαθανάτισε αυτό το γεγονός και το μοιράστηκε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram. Πριν λίγες μέρες μάλιστα η οικογένεια στόλισε το σπίτι της. Δείτε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

μελέτη και κόρη

Ελεονώρα Μελέτη: Το σχόλιο όλο νόημα για το τέλος της συνεργασίας της με τον Νίκο Μάνεση

Λίγες μέρες μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής και της συνεργασίας της με τον Νίκο Μάνεση, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να κάνει ένα σχόλιο όλο νόημα μέσα από δύο αναρτήσεις που έκανε χθες το μεσημέρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μπορεί η Ελεονώρα Μελέτη να έσκισε στις πρώτες της εκπομπές ωστόσο σύντομα η επιτυχία που έκανε η εκπομπή της επισκιάστηκε από την κόντρα της με τον Νίκο Μάνεση και το τέλος της συνεργασίας τους.

Πλέον, το Ώρα για Μελέτη αποτελεί παρελθόν για τον ALPHA και τη θέση του έχει πάρει η εκπομπή ALPHA Παντού. Δείτε εδώ μία σχετική ανακοίνωση του σταθμού για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Αυτό είναι το σχόλιο όλο νόημα που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη για το τέλος της συνεργασίας της με τον Νίκο Μάνεση

Η παρουσιάστρια ανέβασε δύο βίντεο στα οποία πηγαίνει να πει κάτι ωστόσο τη διακόπτει η κόρη της, Αλεξάνδρα.

Η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε στο Insta Story της: «Διάβαζα τα μηνύματά σας, της τελευταίας εβδομάδας… και… έχω να σας πω ότι είστε τα αλάνια μου».

μελέτη μάνεσης
μελέτης μάνεσης κόντρα