Ανακοινώθηκαν τα χαρμόσυνα νέα για τον Snik - Στο πλευρό του η Παπαγεωργίου

Τι συνέβη με τον τράπερ;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα χαρμόσυνα νέα για τον Snik - Στο πλευρό του η Παπαγεωργίου

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Snik θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους μερικά πολύ ευχάριστα νέα. Πάντα φυσικά στο πλευρό του έχει την αγαπημένη του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μπορεί ο γνωστός τράπερ να μην είναι τόσο ενεργός στα social media ωστόσο επιλέγει να ανεβάζει μερικά νέα που αφορούν την καριέρα του και τα τραγούδια του, ενώ σπανιότερα βλέπουμε και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - δείτε εδώ ένα στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι τους.

Αυτή τη φορά, ο Snik ανέβασε μία φωτογραφία προκειμένου να δείξει στα πόσα streams έχει φτάσει το Topboy στο Spotify.

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα που ανακοίνωσε ο Snik έχοντας στο πλευρό του την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Snik Ηλιάνα

Ασύλληπτο βίντεο: Η Παπαγεωργίου έκανε πλάκα στον Snik κι εκείνος την άρχισε στα... καντήλια

Πιο ερωτευμένοι και τρελοί ο ένας για τον άλλον δεν πάει! Ο Snik ανέβασε το βράδυ της Τετάρτης ένα funny βίντεο στο Youtube του στο οποίο απαθανατίζεται να την "πατάει" από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και να την "στολίζει" από πάνω μέχρι κάτω!

Η παρουσιάστρια του ALPHA αποδέχτηκε την πρόκληση των φίλων του SNIK και κατάφερε να… τον κάνει ρεζίλι on camera όταν φωνάζοντας τον την ώρα που εκείνος στρίμαρε στο twitch, εκείνος κατατρόμαξε!

«Άι γ@μ@ το σπίτι μου. Ρε γ@μ@ γιατί με κάνεις έτσι», της είπε αμέσως μετά με την ίδια να δικαιολογείται λέγοντας «τα παιδιά μου είπαν να σε τρομάξω».

«Γιατί είσαι τέτοιο αρχ@δ@», απάντησε ο Snik και το βίvτεο έγινε viral…

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Να σημειωθεί πως το δωμάτιο που βρίσκεται τη στιγμή της πλάκας ο Snik είναι εξωπραγματικό με led φωτάκια παντού. Δείτε εδώ φωτογραφίες.

Οι πρώτες παθιασμένες φωτογραφίες του Snik και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ ενώ προσπάθησαν και κράτησαν για κάποιους μήνες την σχέση αυτή κρυφή πλέον φαίνεται να μην νοιάζονται για τα αδιάκριτα βλέμματα που θα πέσουν επάνω τους σε δημόσιες εμφανίσεις τους!

Ο τραγουδιστής με το γνωστό και πανέμορφο μοντέλο πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν να διασκεδάζουν με φίλους στο πάρτι της Έλενας Χριστοπούλου και παρά το γεγονός πως υπήρχε πολύς κόσμος - κόσμος που ναι μεν ήξεραν αλλά και πάλι ήταν κόσμος - δεν ενδιαφέρθηκαν δευτερόλεπτο να κρατήσουν τα προσχήματα και έζησαν τον έρωτά τους στο έπακρο!

9 αποκλειστικές και καυτές φωτογραφίες του ζευγαριού από τα παιχνίδια, τα χάδια, τις αγκαλιές και τα φιλιά τους αποκλειστικά και μόνο στο Youweekly.gr:

Snik Παπαγεωργίου σχέση

Snik Παπαγεωργίου έξοδος

Snik Παπαγεωργίου ζευγάρι

Snik Παπαγεωργίου γνωριμία

Με ποιον τα έχει η Παπαγεωργίου

Snik ποιος είναι

Ποιος είναι ο Snik που τα έχει με την Παπαγεωργίου

Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου GNTM