Θεοδώρα Ρασέλ: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία και καταγωγή της πρώην παίκτριας του GNTM 3

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για εκείνη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θεοδώρα Ρασέλ: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία και καταγωγή της πρώην παίκτριας του GNTM 3

Η Ρασέλ ήταν με διαφορά η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM 3 και εμείς, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της, βρήκαμε την αληθινή της ηλικία αλλά και την καταγωγή της, και γενικότερα όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για εκείνη.

Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι και έχει εμφανιστεί δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Βαλάντης και η Φανή Δρακοπούλου.

Πλέον δραστηριοποιείται στο χώρο των πωλήσεων.

Η Ρασέλ από το GNTM αγαπά πολύ όλες τις πλευρές της μόδας και παλιότερα διατηρούσε και δική της σειρά με μαγιό. Με το modelling έχει ασχοληθεί μόνο ερασιτεχνικά και το GNTM θα είναι η πρώτη επαγγελματική επαφή με το χώρο.

Θεοδώρα Ρασέλ καταγωγή

Τη σαγηνεύει ο χώρος της τηλεόρασης και όπως δηλώνει θα ήθελε να γίνει η Ελληνίδα Oprah Winfrey. Είναι δυναμική, εξωστρεφής και δεν φοβάται να πει αυτά που σκέφτεται. Μπαίνει αποφασισμένη στο διαγωνισμό του GNTM να υπερπηδήσει κάθε εμπόδιο, που θα βρεθεί μπροστά της.

Motto: “I wanna be on top and I can do it”

Όπως δηλώνει στο προφίλ της, είναι από τις Σευχέλλες και είναι 24 χρονών. Δείτε εδώ και όλα όσα είπε η Ρασέλ για τις ερωτικές συνευρέσεις στο GNTM 3.

Θρήνος για την Ρασέλ - Έμαθε για τον θάνατό του όταν βγήκε από το σπίτι του GNTM 3...

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε η πρώην παίκτρια του GNTM 3, Θεοδώρα Ρασελ, στο περιοδικό You και τον Γιώργο Κακόγιαννη αποκάλυψε για πρώτη φορά πως πριν από λίγο καιρό έφυγε ένας δικός της άνθρωπος και μάλιστα από κορωνοϊό.

Η Ρασέλ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον ίδιο. Διαβάστε παρακάτω την συνέντευξή της...

Έχεις τραγουδήσει μαζί με την Άντζελα Δημητρίου, τον Λευτέρη Πανταζή, τον Βαλάντη και τη Φανή Δρακοπούλου. Τι θυμάσαι από τις συνεργασίες σου;

Ήμουν πολύ τυχερή γιατί ξεκίνησα να τραγουδάω στο ίδιο μαγαζί με τη Φανή Δρακοπούλου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι έβγαινε στο πρόγραμμα και εγώ, που δεν βάζω γλώσσα μέσα, την κοιτούσα μαγεμένη. Είχε μια συγκλονιστική αύρα πάνω στην πίστα, ήθελα να γίνω σαν εκείνη. Επίσης, ο Λευτέρης Πανταζής είναι φοβερός, τι άλλο να πω;

Σου είπε ποτέ κανείς «από φωνή κορμάρα»;

Face to face δεν μου το έχουν πει ποτέ. Έχω δει σχόλια στα social που το γράφουν και είναι απόλυτα λογικό. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους, ούτε είμαι η Μαρία Κάλλας - και ποτέ δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο.

Πολλά τραγούδια βγαίνουν από την πραγματική ζωή και εσύ στο δικό σου λες «Θέλω να τρέξω γυμνή στη βροχή», το έχεις κάνει;

Όχι, αλλά πιστεύω ότι θα το κάνω κάποια στιγμή incognito. Νομίζω ότι είναι η απόλυτη απελευθέρωση.

Ακριβά δώρα σοώ έχουν κάνει;

Όχι και δεν θα δεχόμουν ποτέ κάτι τέτοιο, γιατί αυτό παραπέμπει αλλού.

Μπήκε θαυμαστής στο καμαρίνι για να σου ζητήσει ραντεβού;

Ποτέ, και αυτό οφείλεται στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, τον κ. Πέτρο Μουρατίδη - διαβάστε εδώ ποιος ακριβώς ήταν και τι συνέβη -, που «συγχωρέθηκε» πρόσφατα. Ήταν άψογος, δεν επέτρεπε να μας συμβεί τίποτα, μας είχε πολύ προστατευμένες.

Όταν έμαθες ότι έφυγε από τη ζωή από κορωνοϊό, πώς αντέδρασες;

Μου κόπηκαν τα πόδια, στενοχωρήθηκα. Είχαμε άριστες σχέσεις και τον αγαπούσα πολύ, τον είχα σαν δεύτερο πατέρα. Παράλληλα με τα μπουζούκια, δούλευα χρόνια σε επιχείρησή του με αθλητικά είδη.

Διαβάστε εδώ όσα αποκάλυψε στην ίδια συνέντευξη για τις ερωτικές συναιρέσεις στο σπίτι του GNTM 3!

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα κάθε Τετάρτη με 1,5 ευρώ.