The Voice: Μεγάλη ανατροπή στον ΣΚΑΙ - Tότε θα τελειώσει το παιχνίδι

Όλο το ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Voice: Μεγάλη ανατροπή στον ΣΚΑΙ - Tότε θα τελειώσει το παιχνίδι

Ο ΣΚΑΙ έχει δείξει την εμπιστοσύνη του στο The Voice και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως το παιχνίδι θα παραταθεί πολύ περισσότερο από όλα τα άλλα προγράμματα του σταθμού.

Το γεγονός πως το μουσικό σόου μεταδίδεται φέτος μόνο μία φορά την εβδομάδα, χαρίζει στον ΣΚΑΪ αρκετούς μήνες επιπλέον, με το τηλεοπτικό κοινό να είναι σε θέση να απολαμβάνει νέα επεισόδια μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2021.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Τελικός του «Τhe Voice» θα μεταδοθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, αυτό σημαίνει πως μένουν ακόμα 13 επεισόδια με Blind Auditions και Battles μέχρι το φινάλε. Δείτε την "δίδυμη" αδερφή της Φαίης Σκόρδα που πέρασε από το The Voice.

Ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το The Voice

Μόλις πριν από λίγο, κυκλοφόρησε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ, η οποία αφορά το The Voice και το νέο επεισόδιο που πρόκειται να δούμε να βγαίνει στον αέρα αυτή την Κυριακή.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το The Voice

Οι Blind Auditions συνεχίζονται και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς διεκδικούν τις καλύτερες φωνές για τη δική τους ομάδα.

Ο Γιώργος Λιανός στο πλευρό των διαγωνιζομένων και των συγγενών τους μας μεταφέρει τα δικά τους συναισθήματα και τα όνειρά τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Έλενα Παπαρίζου κατάφερε να προκαλέσει κανονικό χαμό με το ντύσιμό της. Δείτε εδώ το μίνι φόρεμά της.

The Voice - Highlights 25/10: Το πρόβλημα υγείας παίκτριας, η γιαγιά και ο γνωστός της Παπαρίζου

Από όλα είχε και το χθεσινό επεισόδιο του The Voice. Παίκτρια συγκλόνισε με το πρόβλημα υγείας της, η Έλενα Παπαρίζου είδε πάνω στη σκηνή ένα γνωστό της, ενώ στην σκηνή τραγούδησε και μια απίστευτη γιαγιά.

The Voice - Ο γνωστός της Έλενας Παπαρίζου

Ο Φαίδων με καταγωγή από τις Φιλιππίνες και το Μπαγκλαντές, θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στο Voice. Μάλιστα, ήταν παλιός γνώριμος των κριτών και τους ενθουσίασε με την ερμηνεία του.

Ο διαγωνιζόμενος επέλεξε να πάει με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, η οποία τον γνώριζε από παλιά και έμεινε άφωνη.

«Το Voice για εμένα είναι πολύ σημαντικό γιατί θα με βοηθήσει να ανέβω ψυχολογικά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος Φαίδων.