«Υπήρχε σενάριο στο The Bachelor» - Απίστευτη αποκάλυψη για το ριάλιτι

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
«Υπήρχε σενάριο στο The Bachelor» - Απίστευτη αποκάλυψη για το ριάλιτι

Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο 7 Μέρες Tv για το Σουηδικό The Bachelor στο οποίο είχε ένα guest ρόλο, αποκάλυψε λοιπόν πως υπήρχε σενάριο.

Αλλάζω θέμα. Είναι αλήθεια ότι δίδαξες υποκριτική στα κορίτσια του Σουηδικού «bachelor»;

Δε δίδαξα υποκριτική. Ήταν μία περίεργη καραμπόλα το πώς βρέθηκα σ’ αυτό το πρόγραμμα. Πήγα ένα ταξίδι αναψυχής στην Στοκχόλμη και στην Κοπεγχάγη. Έτυχε να γνωρίσω τους ανθρώπους που είχαν σχέση μ’ αυτή την παραγωγή. Επρόκειτο να γυρίσουν στην Ελλάδα την πέμπτη σαιζόν του bachelor.

Σε ένα από τα επεισόδια ένας γνωστός καλλιτέχνης της χώρας που φιλοξενούνταν το πρόγραμμα θα επισκέπτονταν τα κορίτσια. Επειδή εκείνη την περίοδο έκανα το «Mama mia» στο θέατρο και οι Αbba ως γνωστόν είναι η θρησκεία τους, τους δίδαξα ένα χορευτικό για να το δείξουν στον bachelor. Το πρόγραμμα ήταν με σενάριο. Δεν ήταν τίποτα τυχαίο στο ριάλιτι. Υπήρχε κανονικά σκαλέτα με σενάρια που ακολουθούνταν από τους παίκτες.

Έτυχε να παρακολουθήσεις το ελληνικό bachelor;

Το παρακολούθησα αποσπασματικά. Δεν θα δω εύκολα τέτοιου είδους προγράμματα. Στο Σουηδικό πρόγραμμα συμμετείχα γιατί ήταν μια επαγγελματική πρόταση για μια μεγάλη ξένη παραγωγή που πληρώθηκα πάρα πολύ καλά.

Τα ριάλιτι πάντως φέτος έχουν ενεργό ρόλο στα τηλεοπτικά προγράμματα.

Δεν κάνουν όμως τρελές τηλεθεάσεις. Περιμένανε φαντάζομαι περισσότερα από το «bachelor» και το «big brother» οι τηλεοπτικοί σταθμοί που τα προβάλουν. Κυμαίνονται νομίζω σε νούμερα χαμηλά για τις προσδοκίες των καναλιών.

Αν σου πρότειναν να παρουσιάσεις τον επόμενο κύκλο του big brother θα το έκανες;

Όχι. Θα με ενδιέφερε η παρουσίαση αλλά όχι σε ένα τέτοιο πρόγραμμα. Θα δοκιμαζόμουν σε κάτι άλλο που ίσως θα μου ταίριαζε. Δε θα μπορούσα να υποστηρίξω εγώ ένα τέτοιο πρόγραμμα.

Δείτε ακόμα τον καυγά που κόπηκε στο μοντάζ.

Έβαλαν ψεύτικους γονείς στον Βασιλάκο - Στη «φόρα» το μεγάλο ψέμα του The Bachelor

Μία αδιανόητη αποκάλυψη έγινε για το The Bachelor, το νέο ριάλιτι του ALPHA που έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου, καθώς βγήκε στη «φόρα» ένα τεράστιο ψέμα που έχει ειπωθεί. Συγκεκριμένα, στο πρώτο επεισόδιο είδαμε τους γονείς του Παναγιώτη Βασιλάκου, οι οποίοι όπως φαίνεται, ήταν ψεύτικοι!

Από την πρώτη στιγμή ο Bachelor ξεκαθάρισε πόσο πολύ θαυμάζει τους γονείς του και τη σχέση που έχουν δημιουργήσει μέσα στα χρόνια, ενώ χθες, τους αφιέρωσε και ένα τραγούδι.

Όπως αποκαλύφθηκε ωστόσο μέσα από τον λογαριασμό Soula Glamorous, οι γονείς που είδαμε στο πρώτο επεισόδιο δεν ήταν οι αληθινοί γονείς του Βασιλάκου. Πώς έγινε γνωστό; Πριν από λίγο καιρό ο Παναγιώτης είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με τους γονείς του στο Instagram και όπως θα διαπιστώσετε είναι άλλοι από αυτούς που βλέπουμε στο βίντεο της έναρξης του ριάλιτι.

bachelor βασιλακος γονεις
γονείς bachelor