The Bachelor: Όλη η αποκάλυψη για τον απίστευτο καυγά που έκοψαν στο μοντάζ

Γιατί δεν το έδειξαν ποτέ οι κάμερες;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Όλη η αποκάλυψη για τον απίστευτο καυγά που έκοψαν στο μοντάζ

Στο The Bachelor έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τρομερούς καυγάδες σε κάθε επεισόδιο μεταξύ των παικτριών. Σήμερα όμως, έγινε η αποκάλυψη για έναν συγκεκριμένο που κόπηκε τελικά στο μοντάζ και δεν το έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

Η Έλενα Μπάση μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Pop Up και αποκάλυψε για έναν τσακωμό που είχε με την Αντζελίνα όταν βρισκόντουσαν ένα πρωί στην πισίνα για μια δοκιμασία. Μάλιστα, σήμερα θα δούμε την Έλενα στο επεισόδιο σαν guest εμφάνιση!

Η πρώην παίκτρια είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να νικήσει η Σία. Δεν θέλω με τίποτα νικήτρια την Αντζελίνα για κανένα λόγο γιατί δεν θα ξαναμιλήσω στον Παναγιώτη ποτέ. Η Αντζελίνα είναι χειρότερος χαρακτήρας στην πραγματικότητα», είπε στην αρχή η Έλενα Μπάση και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον άγνωστο τσακωμό με την Αντζελίνα: «Βρισκόμασταν στην πισίνα σε μια δοκιμασία και πήγε υποχθόνια να βοηθήσει μια κοπέλα, ενάντια της άλλης ομάδας που ήταν και το δωμάτιό μου. Έτσι της έκανα παρατήρηση πολύ ευγενική και με ένα πολύ αυστηρό ύφος “ούτε η μητέρα μου δεν μιλάει έτσι” πήγε να μου επιβληθεί. Δεν συγχωρώ τέτοιες αντιδράσεις και συμπεριφορές».

Όλη η αποκάλυψη για τον απίστευτο καυγά που έκοψαν στο μοντάζ στο Bachelor

The Bachelor: Άγριος καυγάς στο σπίτι - «Έχεις κάψει τα εγκεφαλικά σου κύτταρα»

Πανικός επικρατεί στη βίλα του «The Bachelor», με τις παίκτριες να τσακώνονται χωρίς τέλος μεταξύ τους και τις παρεξηγήσεις να μη σταματούν επίσης. Αυτή τη φορά ακούστηκαν πολύ βαριές ατάκες και στήθηκε ένας άγριος καυγάς.

Η νέα υπόθεση ξεκινά από το προηγούμενο επεισόδιο, όπου η Άννα… κάρφωσε την Νικόλ στη Βίβιαν, με τη δεύτερη να ζητά το λόγο στην τρίτη και την Εριέττα επίσης να μπαίνει στην κουβέντα.

Η Βίβιαν, κάπου εκεί, νευρίασε και της είπε πως «έχει κάψει όλα τα εγκεφαλικά σου κύτταρα και δεν έχεις καθόλου μυαλό», με τη Ραφαέλα επίσης να επιτίθεται στην Εριέττα. Η κουβέντα, με λίγα λόγια, ξέφυγε από το θέμα της και ακόμη ένας τσακωμός καταγράφηκε, ενώ νωρίτερα οι παίκτριες «επιτέθηκαν» και στον Παναγιώτη Βασιλάκο.

The Bachelor: Ο Βασιλάκος παντρεύτηκε παίκτρια! Διέρρευσαν φωτογραφίες από το μήνα του μέλιτος με τη νικήτρια!

Η Σούλα Glamorous, το προφίλ στο instagram που απασχολεί με τα όσα ποστάρει δημοσίευσε το βράδυ της Πέμπτης φωτογραφίες ντοκουμέντο κατά αποκλειστικότητα από το ταξίδι του "μέλιτος" του Παναγιώτη Βασιλάκου με παίκτρια του The Bachelor, με λίγα λόγια με τη νικήτρια δηλαδή!

Το spoiler που σας είχαμε δώσει πριν λίγο καιρό με το ποια θα είναι η νικήτρια του The Bachelor επιβεβαιώνεται από τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω!

Να σας υπενθυμίσουμε πως σε συνέντευξή του ο Βασιλάκος όταν ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να παντρευτεί στο παιχνίδι είχε απαντήσει:

"Έχω ζητήσει από την παραγωγή του ALPHA, όταν με το καλό έρθει αυτή η στιγμή, η πρόταση να γίνει σε ένα συγκεκριμένο μέρος που μου αρέσει."

Αυτές είναι οι φωτογραφίες ντοκουμέντο με τον Βασιλάκο και την παίκτρια του The Bachelor από το μήνα του μέλιτος

Ο Βασιλάκος όπως φαίνεται βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Νικολέττας!

Βασιλάκος νικήτρια the bachelor

The bachelor νικήτρια Νικολέττα