Απίστευτο σκηνικό στον αέρα του ALPHA - Η Ναταλία Γερμανού έδωσε τραγούδι της στην Έλενα Μπάση

Έμεινε άφωνη!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Απίστευτο σκηνικό στον αέρα του ALPHA - Η Ναταλία Γερμανού έδωσε τραγούδι της στην Έλενα Μπάση

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε την Έλενα Μπάση που σίγουρα δεν το είχε σκεφτεί ποτέ της. Η πρώην παίκτρια του Ther Bachelor είχε την χαρά στον αέρα του ALPHA να πάρει τραγούδι από την Ναταλία Γερμανού!

Ναι, καλά ακούσατε! Η Έλενα βγήκε μέσω skype από την Αμερική στο Καλύτερα δεν γίνεται και μίλησε τόσο για την quest εμφάνιση της στο The Bachelor όσο και για την κατάσταση του κορωνοϊόυ. Κάποια στιγμή θέλησε να πει ένα τραγούδι, συγκεκριμένα ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι Ναταλίας Γερμανού.

Ξεκίνησε να το τραγουδά και τότε το θυμήθηκε και η Ναταλία καθώς το είχε γράψει χρόνια πριν. Όταν τελείωσε το τραγούδι η Έλενα, η Ναταλία της είπε χαρακτηριστικά : "Στο δίνω , παρ' το!" αφήνοντας άφωνους του πάντες.

Πριν από λίγο καιρό, η Ναταλία Γερμανού έκανε μία αποκάλυψη για το παρελθόν της μέσα από την εκπομπή της. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε πρώτη φορά για τον σύντροφό της: «Έχω σχέση! Είναι μικρότερός μου κατά...»

Η Ναταλία Γερμανού ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή Direct και μεταξύ άλλων αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο. Η παρουσιάστρια δε δίστασε να αποκαλύψει στον Τάκη Χατζή πως βρίσκεται σε σχέση με έναν κατά δύο χρόνια μικρότερο άνδρα.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια μίλησε για τους συντρόφους που είχε, για τον Φρέντυ Γερμανό καθώς και για τον νέο άνθρωπο που έχει μπει τον τελευταίο καιρό στη ζωή της.

Αυτά αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού για τον νέο της σύντροφο

«Μετά από αυτό που συνέβη στον Πέτρο δεν εύχομαι να παντρευτώ για το καλό των άλλων», είπε αρχικά όταν ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο του γάμου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πατέρα της λέγοντας: «Ήθελα πάρα πολύ να γίνω ηθοποιός. Δε με άφηνε ο Φρέντυ. Δεν ήθελε. Μου είπε ότι θέλεις να κάνεις θα το κάνεις. Ηθοποιός θέλω να γίνω μου λέει ξέχνα το. Θα γίνεις μου λέει δημοσιογράφος…Πολύ δημοκρατικά».

Όσο για τη σχέση της, σχολίασε: «Έχει συμβεί πολλές φορές να είμαι με μικρότερους άνδρες. Δεν πίνω αίμα δεν είμαι ο δράκουλας αλλά έχει τύχει στις 10 σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου οι μισές να είναι με μικρότερους άνδρες. Με τους άλλους μισούς, δεν ασχολήθηκε κανείς γιατί δεν έχει πλάκα.

Έχω μια σχέση. Είναι δυο χρόνια μικρότερος. Μα και το δυο πιάνεται; Είναι εκτός χώρου και δεν μπορώ να πω καμία άλλη λεπτομέρεια. Πιστεύω ότι κάθε μέρα ξυπνάς και μπορεί να συμβούν τα πάντα στη ζωή».