Τάσος Τρύφωνος: Αποκαλύπτει για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό - "Παρόλο που δεν είχα συμπτώματα..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τάσος Τρύφωνος: Αποκαλύπτει για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό -

Ο Τάσος Τρύφωνος μίλησε το πρωί του Σαββάτου στο "Σαββατοκύριακο παρέα" και αποκάλυψε πως ανακάλυψε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό αλλά και το πως πέρασε την καραντίνα.

«Σήμερα τελείωσα την καραντίνα μου. Είμαι πλέον ελεύθερος, μαζί σας το λέω γιορτάζω. Πέρασαν 14 ημέρες από τότε που έκανα το τεστ. Ήμουν από τους ανθρώπους που πρόσεχα πάρα πολύ και πρέπει να έχω κάνει από τα περισσότερα τεστ λόγω του πηγαινέλα από Κύπρο Αθήνα για τα γυρίσματα του Αδύναμου Κρίκου» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Δεν είχα κάποιο σύμπτωμα για να το καταλάβω. Έκανα το τεστ για να μη χάσω το “βδομάδα με βδομάδα” που έκανα τα υπόλοιπα τεστ. Κανείς δεν ξέρει πως κόλλησα και αυτό είναι το περίεργο. Παρόλο που δεν είχα συμπτώματα, ο τρόπος που σκέφτεσαι αλλάζει γιατί βλέπεις τις ειδήσεις και ακούς για διασωληνωμένους, ακούς για ανθρώπους στην εντατική, ακούς για θανάτους και λες τι θα γίνει; σε λίγες μέρες θα βαρύνει κατάσταση;». Αυτές είναι οι εξελίξεις στον Αδύναμο Κρίκο.

Κρούσμα κορωνοϊού στον ΣΚΑΙ - Θετικός πασίγνωστος παρουσιαστής

Κρούσμα κορωνοϊού βρέθηκε στον ΣΚΑΙ, καθώς όπως έγινε γνωστό πασίγνωστος παρουσιαστής του σταθμού είναι θετικός στον ιό. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την πρωινή εκπομπή Love Fm, με τον ίδιο να ανακοινώνει το αποτέλεσμα του τεστ.

Αυτός ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ είναι θετικός στον κορωνοϊό

Ο λόγος για τον Τάσο Τρύφωνος ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αρτεμίου μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, καθώς βρίσκεται σε καραντίνα.

Όπως είπε ο ίδιος, κατά την επιστροφή του από την Κύπρο το τεστ που έκανε βγήκε αρνητικό, ωστόσο το δεύτερο την Παρασκευή, θετικό.

Άμεσα ενημερώθηκαν όλοι οι συνεργάτες τους τόσο εκτός της εκπομπής «Αδύναμος κρίκος», τόσο εντός. Χαμός ωστόσο επικρατεί στον ΣΚΑΙ και με τον Γιώργο Λιάγκα.