Κατερίνα Ζαρίφη: Η επιστροφή της στο MEGA και η ατάκα για τον πρώην σύντροφο της

Απίστευτη !

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: Η επιστροφή της στο MEGA και η ατάκα για τον πρώην σύντροφο της

Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει γίνει καλά αφού έμεινε αρκετές ημέρες στο σπίτι της αφού βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και τώρα επέστρεψε πίσω στο Roomies.

Οι δύο συμπαρουσιάστριές της, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαρία Σολωμού της ετοίμασαν λοιπόν μία μεγάλη έκπληξη.

«Έχω γιάνει αλλά δεν έχω Γιάννη», είπε με χιούμορ η παρουσιάστρια που έχει χωρίσει από τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της με το ίδιο όνομα. Δείτε εξελίξεις της υγείας της Κατερίνας.

Με μία βαλίτσα στο χέρι μπήκε στο τηλεοπτικό της σπίτι αλλά δεν είδε πουθενά τις “συγκατοίκους” της και εξέφρασε το μεγάλο της παράπονο.

Τότε εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά της οι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαρία Σολωμού κάνοντάς της την πιο γλυκιά έκπληξη, ενώ έπαιζε το τραγούδι «Born to be wild».

Κορωνοϊός: Εξελίξεις με την υγεία της Κατερίνας Ζαρίφη

Η Κατερίνα Ζαρίφη για ακόμα μια μέρα λόγω κορωνοϊου ήταν εκτός της εκπομπής Roomies και έτσι η Μαρία Σολωμού και η Ντορέτα Παπαπδημητρίου έκαναν μόνες την εκπομπή.

Βέβαια, για να μην υπάρχει είναι έντονη η απουσία της και μιας και η Κατερίνα είναι σε θέση να μιλήσει, έκαναν βίντεο κλήση. Εκεί, η Κατερίνα είπε αρκετές λεπτομέρειες για το πως περνάει την ασθένεια και τι συμπτώματα αντιμετωπίζει καθημερινά.

«Είμαι πολύ καταπληκτικά. Μιλάμε για κουπί δυνατό. Κουπί Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι μια ίωση και έχει κάποια πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά. Υπάρχει έντονη κόπωση. Είχα πυρετό μέχρι χθες (σ.σ. μία μέρα πριν το γύρισμα και τη βίντεο κλήση). Έκανα πολύ υψηλό πυρετό, έφθασε το 39.

Το χαρακτηριστικό του covid είναι ότι κάθε μέρα σου βγάζει και ένα σύμπτωμα... Είμαι από τους ανθρώπους που πρόσεχα πολύ. Έχω να πω ότι πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να προσέχετε».