Θανάσης Ευθυμιάδης: Χάκερ εξαφάνισε τον λογαριασμό του στο instagram

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Θανάσης Ευθυμιάδης: Χάκερ εξαφάνισε τον λογαριασμό του στο instagram

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει τα μέσα καθώς ο λογαριασμός του στο instagram μαζεύει ολοένα και περισσότερους folllowers που ανακαλύπτουν τον δικό του εναλλακτικό κόσμο. Σήμερα ξαφνικά ο λογαριασμός του εξαφανίστηκε.

Συγκεκριμένα στο ΄'Ελα Χαμογέλα η Ελένη Βουλγαράκη έψαχνε τον λογαριασμό του και δεν τον έβρισκε. Ο σταθμός επικοινώνησε μαζί του και ο ίδιος αποκάλυψε πως ένας χάκερ "έκλεψε" τον λογαριασμό του.

«Πριν που αναφέραμε το θέμα με τον Θανάση Ευθυμιάδη, εγώ έψαχνα το post για να διαβάσω αυτά που έγραφε και εγώ είδα πως δεν υπάρχει η σελίδα του στο internet…».

Η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε: «Δεν το διέγραψε, τον καλέσαμε μόλις μίλησε ο Οδυσσέας μαζί του, πήρε στην Δίωξη γιατί και αυτός σήμερα το πρωί το είδε και προσπαθεί να το λύσει. Είναι θύμα χάκερ».Προηγουμένως ένα ξαφνικό τηλεφώνημα αναστάτωσε την εκπομπή.

Σούσουρο στο διαδίκτυο με το βίντεο του Θανάση Ευθυμιάδη

Σούσουρο επιικρατεί για ακόμη μια φορά στο διαδίκτυο με το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο επιτυχημένος ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης.

Αυτή τη φορά, μας έδειξε πως μπορούμε να καθαρίσουμε τη ρινική μας κοιλότητα. Πιο αναλυτικά, έδειξε ένα φυσικό τρόπο χρησιμοποιώντας νερό και αλάτι, αναφέροντας πως αποτελεί την καλύτερη πρόληψη για τις ιώσεις.

«Καθαρισμός μύτης! Η καλύτερη πρόληψη για τις ιώσεις (εκτός από καλή διατροφή, άσκηση και χειμερινά μπάνια ) είναι ο καθαρισμός της ρινικης κοιλότητας. Σε καθημερινή βάση (λόγο εποχής) Και ειδικά μετά την χρήση μάσκας. Το μικρόβιο πριν εισέλθει μέσα μας,μένει για αρκετές ώρες στη μύτη, έτσι με αυτόν τον καθαρισμό το απομακρύνουμε. Αν μετά νιώσουμε ξηρασία στη μύτη, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο με το μικρό μας δάκτυλο. Το κάνω το πρωί και η αίσθηση της Ελεύθερης αναπνοής με συνοδεύει όλη μέρα.

Επίσης όταν επιστρέφω από δουλειές στο κέντρο. Όχι πριν τον ύπνο (Οι βλέννες πρέπει να βγουν, όχι να τις καταπιούμε). Δοκιμάστε το, και λίγα λεπτά μετά, αφού φτύσετε, φυσήξετε και καθαρίσετε καλά, μυρίστε ένα λουλούδι (προτείνω γαζία, λόγω εποχής) και πείτε μου», έγραψε στη λεζάντα του ο Θανάσης Ευθυμιάδης.