Ναταλία Γερμανού: Παίρνει θέση στην κόντρα Τούνη Σταμάτη - «Δεν είναι προς τιμήν μου αλλά...»

Έκανε μια αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Παίρνει θέση στην κόντρα Τούνη Σταμάτη - «Δεν είναι προς τιμήν μου αλλά...»

Το πρωί του Σαββάτου η εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται σχολίασε το θέμα της εβδομάδας που δεν είναι άλλο από την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Ιωάννα Τούνη και Σάσα Σταμάτη. Η Ναταλία Γερμανού έκανε το δικό της σχόλιο.

Η παρουσιάστρια λοιπόν βλέποντας το ρεπορτάζ πήρε θέση λέγοντας:

«Δεν είναι ίσως προς τιμήν μου. Όποτε εγώ μιλάω στο τηλέφωνο με έναν δημοσιογράφο -εκτός κι αν είναι κολλητός μου- τις 9 στις 10 φορές θεωρώ δεδομένο ότι με ηχογραφεί. Όταν με παίρνουν για νέα, με αυτά τα αλιευτικά τηλεφωνήματα πάντα απαντάω έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι με ηχογραφούν.

Ποτέ δεν μιλάω off the record, πάντα έχω στον νου μου ότι είμαι on the record», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.

Πριν από λίγο καιρό, η Ναταλία Γερμανού έκανε μία αποκάλυψη για το παρελθόν της μέσα από την εκπομπή της. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Απίστευτο σκηνικό στον αέρα του ALPHA - Η Ναταλία Γερμανού έδωσε τραγούδι της στην Έλενα Μπάση

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε την Έλενα Μπάση που σίγουρα δεν το είχε σκεφτεί ποτέ της. Η πρώην παίκτρια του Ther Bachelor είχε την χαρά στον αέρα του ALPHA να πάρει τραγούδι από την Ναταλία Γερμανού!

Ναι, καλά ακούσατε! Η Έλενα βγήκε μέσω skype από την Αμερική στο Καλύτερα δεν γίνεται και μίλησε τόσο για την quest εμφάνιση της στο The Bachelor όσο και για την κατάσταση του κορωνοϊόυ. Κάποια στιγμή θέλησε να πει ένα τραγούδι, συγκεκριμένα ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι Ναταλίας Γερμανού.

Ξεκίνησε να το τραγουδά και τότε το θυμήθηκε και η Ναταλία καθώς το είχε γράψει χρόνια πριν. Όταν τελείωσε το τραγούδι η Έλενα, η Ναταλία της είπε χαρακτηριστικά : "Στο δίνω , παρ' το!" αφήνοντας άφωνους του πάντες.