The Bachelor: Ξέσπασε η Έλενα Μπάση - "Έπρεπε να ήμουν τουλάχιστον στην πεντάδα!"

Το παράπονο της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Ξέσπασε η Έλενα Μπάση -

Καλεσμένη στο Καλύτερα Δεν Γίνεται ήτα σήμερα μέσω skype η Έλενα Μπάση η οποία μίλησε για το Bachelor, την guest εμφάνιση της αλλά και για το λάθος που έκανε ο Παναγιώτης Βασιλάκος!

Στο χθεσινό επεισόδιο (20/11) η Έλενα βγήκε και τραγούδησε live αφήνοντας άφωνους τους πάντες. Ωστόσο στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονο της.

«Πρέπει να πω ότι ο Παναγιώτης έκανε λάθος που βγήκα τόσο νωρίς και περιμένω όταν θα βγει να δώσει συνέντευξη να πει ότι “μετάνιωσα που έβγαλα την Έλενα τόσο νωρίς”, γιατί έπρεπε τουλάχιστον να είμαι στην πεντάδα», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια. Δείτε το ατύχημα της τραγουδίστριας.

Απίστευτο σκηνικό στον αέρα του ALPHA - Η Ναταλία Γερμανού έδωσε τραγούδι της στην Έλενα Μπάση

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε την Έλενα Μπάση που σίγουρα δεν το είχε σκεφτεί ποτέ της. Η πρώην παίκτρια του Ther Bachelor είχε την χαρά στον αέρα του ALPHA να πάρει τραγούδι από την Ναταλία Γερμανού!

Ναι, καλά ακούσατε! Η Έλενα βγήκε μέσω skype από την Αμερική στο Καλύτερα δεν γίνεται και μίλησε τόσο για την quest εμφάνιση της στο The Bachelor όσο και για την κατάσταση του κορωνοϊόυ. Κάποια στιγμή θέλησε να πει ένα τραγούδι, συγκεκριμένα ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι Ναταλίας Γερμανού.

Ξεκίνησε να το τραγουδά και τότε το θυμήθηκε και η Ναταλία καθώς το είχε γράψει χρόνια πριν. Όταν τελείωσε το τραγούδι η Έλενα, η Ναταλία της είπε χαρακτηριστικά : "Στο δίνω , παρ' το!" αφήνοντας άφωνους του πάντες.

Πριν από λίγο καιρό, η Ναταλία Γερμανού έκανε μία αποκάλυψη για το παρελθόν της μέσα από την εκπομπή της. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.