J2US Highlights: Το 10άρι του Τρύφωνα Σαμαρά, η «γκάφα» της Σταυροπούλου και η ανατροπή στην αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό live

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US Highlights: Το 10άρι του Τρύφωνα Σαμαρά, η «γκάφα» της Σταυροπούλου και η ανατροπή στην αποχώρηση

Ακόμα ένα live του J2US ολοκληρώθηκε και εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα Highlights του! Από το 10άρι που πήρε ο Τρύφωνας Σαμαράς για την εμφάνισή του, στην νέα «γκάφα» της Βίκυς Σταυροπούλου με τα ονόματα και στην μεγάλη ανατροπή που σημειώθηκε στην αποχώρηση.

J2US: To 10άρι που πήρε το Τρύφωνας Σαμαράς

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Έφη Σαρρή ερμήνευσαν το «Η Σουλτάνα η Φωφώ». Όταν έφτασε η ώρα της βαθμολογίας, ενώ οι τρεις πρώτοι κριτές τους έβαλαν 6, η Μαρία Μπακοδήμου προκάλεσε έκπληξη στο πλατό και έβαλε 10 στο ζευγάρι καθώς το είχε υποσχεθεί στον Τρύφωνα.

Η νέα γκάφα της Βίκυς Σταυροπούλου

Λίγες εβδομάδες μετά το περιστατικό με τον Τριαντάφυλλο, η Βίκυ Σταυροπούλου μπερδεύτηκε ξανά, αυτή τη φορά με τον Ηλία Βρεττό.

Μιλώντας λοιπόν και αφού είπε πως της άρεσε η εμφάνιση, κάποια στιγμή απευθυνόμενη στον Ηλία Βρεττό τον αποκάλεσε... Τάσο, καθώς λίγο πριν μιλούσαν για τον Τάσο Ξιαρχό και την υπέροχη χορογραφία που είχε ετοιμάσει για το συγκεκριμένο ζευγάρι.

"Ελπίζω να μην το πληρώσω και αυτό" είπε με αφέλεια και λίγο αγχωμένη η Βίκυ Σταυροπούλου όμως ο Ηλίας Βρεττός έσπευσε να την καθησυχάσει λέγοντάς της πως ο ίδιος δεν παρεξηγείται! Δείτε εδώ το απίστευτο ξέσπασμα που είχε ένας πρώην παίκτης.

Η αποχώρηση και η μεγάλη ανατροπή

Μπορεί να είναι ένα από τα ζευγάρια που εντυπωσίαζαν τους κριτές σε κάθε live, ωστόσο χθες η απόδοσή τους δεν ήταν η επιθυμητή και έτσι αναγκάστηκαν να δουν την πόρτα της εξόδου.

Για τον λόγο αυτό αποχώρησαν από το show ο Χρήστος Χολίδης και η Παρθένα Χοροζίδου.