Πρώην παίκτης του J2US ξεσπά: "Είχα θυμώσει που με έμαθαν..."

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πρώην παίκτης του J2US ξεσπά:

Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Αντώνης Βλοντάκης ο οποίος εξομολογήθηκε πως είχε θυμώσει όταν συμμετείχε στο πρώτο J2US.

«Αν έπαιζα μπάσκετ ή ποδόσφαιρο θα ήμουν πιο χαλαρός, αλλά με επέλεξε το πόλο. Ξεκίνησα το πόλο γιατί ζήλευα τον αδερφό μου που έπαιζε και ταξίδευε στην Αθήνα. Είχα θυμώσει που ο κόσμος με γνώρισε μέσα από το J2US. Δεν μπορεί να έχω πάει σε τρεις Ολυμπιάδες, σε παγκόσμια πρωταθλήματα και ξαφνικά να με ανακαλύπτουν μέσω ενός παιχνιδιού.

Τα παιδιά όσο φτιάχνουν μια σχέση, άλλο τόσο τη χαλάνε. Κάποιες φορές θυμώνω με τον εαυτό μου που δεν είμαι τόσο καλός πατέρας όσο θα ήθελα. Ψάχνω τα μηνύματα στα κινητά των παιδιών μου. Οι κόρες μου αν θυμώσουν μαζί μου με μπλοκάρουν στο Instagram. Κάποιες στιγμές η σχέση μου με τις κόρες μου είναι “γκομενική”», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Βλοντάκης.

βλοντάκης

O θάνατος που «λύγισε» τον Αντώνη Βλοντάκη - «Καλό παράδεισο...»

Ένας θάνατος που έγινε γνωστός πριν από λίγες ώρες, «λύγισε» τον Αντώνη Βλοντάκη, ο οποίος θέλησε να πει το δικό του δημόσιο «αντίο» με μια ανάρτηση.

Ο ίδιος είναι συγκλονισμένος με το τραγικό τέλος βετεράνου πολίστα που σκοτώθηκε χθες βράδυ, στην παραλιακή στο τροχαίο δυστύχημα με την μοτοσυκλέτα μετά από καραμπόλα με πέντε αυτοκίνητα.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία τους και έγραψε στην ανάρτηση «Οι καλοί φεύγουν νωρίς. Καλό παράδεισο φίλε» Να σημειώσουμε πως η σύζυγος του Αντώνη Βλοντάκη βρισκόταν πριν λίγους μήνες στο νοσοκομείο.

Αυτός είναι ο θάνατος που «λύγισε» τον Αντώνη Βλοντάκη

Θρήνος επικρατεί με την είδηση, ότι ο Αλέξης Σταϊκόπουλος είναι ο νεκρός του τροχαίου που συνέβη το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στη παραλιακή στο ύψος του Αγίου Κοσμά.

Ο Αλέξης Σταϊκόπουλος έχει συνδέσει το όνομά του σαν αθλητής και προπονητής με την υδατοσφαίριση. Σε επίπεδο προπονητικής είχε περάσει από τις υποδομές του ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ το μεγάλο του βήμα το είχε κάνει με τον ΝΟ Καλαμακίου στην Α1 Ανδρών.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Βουλιαγμένης, αλλά και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης. Σε τροχαίο στην Ελλάδα πέθαναν και τα παιδιά γνωστής μακιγιέζ.

Οι ανακοινώσεις:

Όλοι στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης θρηνούμε τον αδόκητο χαμό του Αλέξη Σταϊκόπουλου από τροχαίο ατύχημα χθες το βράδυ.

Είμαστε όλοι συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης ότι ένας νέος άνθρωπος, χάθηκε τόσο άδικα και ακόμα προσπαθούμε να πιστέψουμε ότι είναι πραγματικότητα.

Eκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.

Αλέξη έφυγες πολύ νωρίς από κοντά μας.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης εκφράζει την βαθιά οδύνη του στο άκουσμα της απροσδόκητης απώλειας του συναδέλφου μας Αλέξη Σταϊκόπουλου. Φίλε Αλέξη, το χαμόγελο και η θετική σου ενέργεια θα παραμείνουν άσβεστα στην μνήμη μας.

Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος.

Εκτός όμως, από προπονητής ήταν και επιχειρηματίας, καθώς ήταν ένας από τους ιδιοκτήτες του club Rumors που είναι σημείο αναφοράς για τα νότια. Ο χαμογελαστός Αλέξης Σταϊκόπουλος, "έφυγε" από τη ζωή καβάλα στη μηχανή του το απόγευμα του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου. Άφησε πίσω του μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά.

Πηγή: Athensmagazine.gr