Στους... δικηγόρους Σίσσυ Χρηστίδου και Νίκος Μουτσινάς - Ποιος ο λόγος;

Αδιανόητο περιστατικό στον αέρα του Έλα Χαμογέλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στους... δικηγόρους Σίσσυ Χρηστίδου και Νίκος Μουτσινάς - Ποιος ο λόγος;

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, καθώς ο Νίκος Μουτσινάς επικοινώνησε με μήνυμα με την εκπομπή και υποσχέθηκε στην Σίσσυ Χρηστίδου και τον Παύλου Σταματόπουλο πως θα τους πάει στα δικαστήρια.

Ο παρουσιαστής παρακολουθούσε την εκπομπή μέχρι που είδε ένα θέμα που έκαναν για τον τρόπο με τον οποίο τον σχολίασαν το Ευτυχείτε - δείτε εδώ.

Κάποια στιγμή ειπώθηκε κάτι για την ηλικία του και ο Παύλος Σταματόπουλος είπε ότι ο Νίκος Μουτσινάς είναι μεγάλος σε ηλικία. Αμέσως ο παρουσιαστής έστειλε μήνυμα στην εκπομπή ξεκαθαρίζοντας πως από εδώ και στο εξής θα μιλάει με τους δικηγόρους του.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της προφανώς ξέσπασαν σε γέλια αφού ο Νίκος Μουτσινάς αστειευόταν!

Δείτε στο παρακάτω επικό βίντεο πώς ανακοίνωσε ο Νίκος Μουτσινά στη Σίσσυ Χρηστίδου πως θα τα πουν στα δικαστήρια

Στον γιατρό ο Νίκος Μουτσινάς - Τι συνέβη;

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως επισκέφθηκε τον γιατρό του μέσα στο lockdown για να δει τι ακριβώς συμβαίνει με τα δόντια του.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής είναι πολύ ενεργός στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους followers του ορισμένα στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή.

Έτσι πριν από κάποιες ώρες, ανέβασε μία σειρά από insta stories μέσα από το ιατρείο του οδοντιάτρου του, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει αν συνέβη κάτι ή αν απλά έκλεισε ένα τυπικό ραντεβού μαζί του. Ο ίδιος ωστόσο φαινόταν να είναι πολύ χαρούμενος που συναντούσε τον φίλο του και καθόλου ταραγμένος, όπως είναι οι περισσότεροι που επισκέπτονται τον οδοντιάτρό τους.

Αυτή είναι η φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά μέσα από τον γιατρό

Νίκος Μουτσινάς γιατρός

Απίστευτη κίνηση του Μουτσινά στον αέρα του Love it - "Σκάλωσε" η Μαλέσκου

Καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή "Love it" της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν ο Νίκος Μουτσινάς. Ωστόσο, ο παρουσιαστής δεν γινόταν να μην κάνει κάποιο αστείο στο πλατό. Έτσι χόρεψαν λίγο πριν το κλείσιμο με αποτέλεσμα να την κάνει να... "σκαλώσει".

Αρχικά, του είχε μια έκπληξη. Του έκανε ένα δώρο βιβλίο με τίτλο «Λεξικό της Ιωάννας Μαλέσκου».

Τότε, ο Νίκος Μουτσινάς άρχισε να το διαβάζει:

«Καπνοδόχος, θηλυκό ή αρσενικό. Το φύλο και το γένος δεν έχουν σημασία στη ζωή. Οι άνθρωποι και οι προσωπικότητες έχουν. Συνώνυμα καμινάδα, τσιμινιέρα, φουγάρο. Στα αγγλικά chimney.

Χριστούγεννα φέτος δεν ξέρω πώς θα περάσουμε, εύχομαι όμως εσύ να μην χρειαστείς ποτέ να βγάζεις καπνούς. Με αγάπη, Ιωάννα», ήταν το μήνυμα της παρουσιάστριας.

Μετά το διάβασμα λοιπόν, σηκώθηκαν και οι δυο και έριξαν ένα καυτό.. τσιφτετέλι!