Αμφιλεγόμενη απόφαση του Mega για την εκπομπή Πάμε Δανάη - Τι συνέβη;

Όλες οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αμφιλεγόμενη απόφαση του Mega για την εκπομπή Πάμε Δανάη - Τι συνέβη;

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την εκπομπή Πάμε Δανάη, καθώς το Mega προκειμένου να αναστρέψει την κατάσταση είναι έτοιμο να πάρει μία άκρως αμφιλεγόμενη απόφαση. Το μόνο σίγουρο είναι πως σύντομα θα έρθουν τα πάνω κάτω στην εκπομπή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, δεδομένου ότι η εκπομπή συνεχίζει να σημειώνει πολύ χαμηλά ποσοστά - δείτε εδώ πώς τα πήγε την Παρασκευή στο δυναμικό κοινό - το Mega έχει αποφασίσει να κάνει εκ νέου μερικές αλλαγές για να κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Συγκεκριμένα, από τη μία εξετάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει τη θεματολογία και από την άλλη να βάλει ένα έμπειρο τηλεοπτικό πρόσωπο στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα. Το όνομα που ακούγεται περισσότερο είναι αυτό της Βίκυς Σταυροπούλου, μιας και το αρχικό πλάνο του σταθμού ήταν να δούμε μαμά και κόρη μαζί στην εκπομπή.

Γιατί η απόφαση του Mega για την εκπομπή Πάμε Δανάη είναι αμφιλεγόμενη

Από τη μία η Βίκυ Σταυροπούλου θα βοηθήσει σημαντικά την κόρη της και θα δώσει μία ανάσα στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά από την άλλη με την κίνησή του αυτή ο σταθμός θα δείξει πως δεν έχει πλέον καμία εμπιστοσύνη στην Δανάη Μπάρκα για να συνεχίσει μόνη της το πρότζεκτ στην πρώτη της χρονιά στην τηλεόραση.

Πάμε Δανάη Mega

Βίκυ Σταυροπούλου: Βγήκε στο Πάμε Δανάη - Ξέσπασε σε κλάματα η Δανάη Μπάρκα

Οι εκπλήξεις δεν είχαν τέλος για τη Δανάη Μπάρκα η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της στο πλατό. Κάποια στιγμή, η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, βγήκε σε βίντεο στο Πάμε Δανάη με αποτέλεσμα να κάνει την κόρη της, να ξεσπάσει σε κλάματα.

Μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες και φροντίζουν να το δείχνουν σε κάθε περίσταση. Η Δανάη Μπάρκα γιόρταζε σήμερα επί τρεις ώρες τα γενέθλιά της και οι ευχές δεν σταματούσαν να έρχονται - δείτε εδώ.

Φυσικά δεν την ξέχασε η μαμά της, η οποία της έστειλε ένα βίντεο στο οποίο βρίσκεται μαζί με όλους τους παιδικούς φίλους της προκειμένου να της πει και δημόσια τα χρόνια πολλά.

«Αγάπη μου χρόνια πολλά να σε χαιρόμαστε. Να είσαι γερή, δημιουργική, αισιόδοξη, πολύτιμη, ξεχωριστή. Σ’ αγαπάμε πολύ», της ευχήθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ στη συνέχεια, όλοι μαζί της τραγούδησαν το τραγούδι των γενεθλίων.