Δούκισσα Νομικού: Βγήκε από το σπίτι με κολάν και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Μετακίνηση 6 με στιλ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Βγήκε από το σπίτι με κολάν και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία, με την οποία έδειξε πως αποφάσισε να βγει από το σπίτι για μετακίνηση 6 με το κολάν της και χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Αυτή τη φορά, πόζαρε με τον αγαπημένο της σκύλο στη βόλτα που τον έβγαλε και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes και τα comments, έπεσαν "βροχή"! Δείτε εδώ και ένα νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με κολάν και χωρίς μακιγιάζ

Δούκισσα Νομικού instagram

Βόλτα στην γειτονιά της με τα καρότσια η Δούκισσα Νομικού - Με φόρμα και πλεξούδες

Μετακίνηση 6 έστειλε η Δούκισσα Νομικού και βγήκε βόλτα στην γειτονιά της μαζί με τα παιδιά της και τα καρότσια τους. Φόρεσε φόρμα, έπλεξε πλεξούδες τα μαλλιά της και βγήκε να κάνει το περπάτημα της οικογενειακώς.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, έχοντας ελεύθερο χρόνο από υποχρεώσεις απόλαυσε τον καλό καιρό της Αθήνας μαζί με την οικογένεια της γύρο από το σπίτι της.

Η Δούκισσα Νομικού μάλιστα, σαν λάτρης των social media, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία της όπου πόζαρε φορώντας την μάσκα της, την οποία λογικά θα τράβηξε ο σύζυγός της που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της.

«Καλή εβδομάδα. Σας χαμογελώ και ας μην το βλέπετε», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της. Τι ανακοίνωσε ωστόσο χθες μέσα στην τρελή χαρά;

Δούκισσα Νομικού σπίτι γειτονιά βόλτα

Άνοιξε το οικογενειακό άλμπουμ η Δούκισσα Νομικού - Ασύλληπτες φωτογραφίες

Η Δούκισσα Νομικού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να ανοίξει το οικογενειακό της άλμπουμ και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία σειρά από ασύλληπτες φωτογραφίες, στις οποίες είναι αγνώριστη τόσο η ίδια όσο και η μαμά της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και αυτές τις μέρες που βρίσκεται στο σπίτι λόγω του καθολικού lockdown που έχει επιβληθεί στη χώρα, έχει βρει τον χρόνο που χρειάζεται για να θυμηθεί μερικές όμορφες στιγμές με την οικογένειά της.

Πριν από μερικές μέρες μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε με τους γονείς της για να τους δει για τελευταία φορά πριν ξεκινήσει το lockdown. Δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασαν.

Αυτή τη φορά, είδαμε μερικές φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια στις οποίες ποζάρει τόσο με τους γονείς της όσο και με τον αγαπημένο της αδερφό.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από το οικογενειακό της άλμπουμ που μοιράστηκε η Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού αδερφόςΔούκισσα Νομικού οικογένειαΔούκισσα Νομικού γονείς