Νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Τι κάνουν στο lockdown με τα παιδιά τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι που μένει με την οικογένειά της και με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεδοωρίδη.

Η καραντίνα συνεχίζεται και πλέον η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο για να περάσει μαζί με τα παιδιά της.

Η Δούκισσα Νομικού αφιέρωσε το πρωινό της στην οικογένειά της και έτσι ανέβασε μία φωτογραφία για να πει τη δική της καλημέρα στους followers της, από το παιχνίδι που έπαιζε στο παιδικό δωμάτιο.

Αυτό είναι το νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Δούκισσα Νομικού παιδιά

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η Δούκισσα Νομικού έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Εξωπραγματικό το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Όπως όλοι οι Έλληνες έτσι και η Δούκισσα Νομικού ετοιμάζεται να μπει σε καραντίνα η οποία ξεκινάει σε λίγες ώρες απο τώρα. Η παρουσιάστρια για να κάνει την διάθεση όλων λίγο καλύτερα σκέφτηκε να στολίσει χριστουγεννιάτικα!

Ναι, κι ας είναι ακόμα αρχές Νοεμβρίου η Δουκίσσα και ο σύζυγός της Δημητρης Θεοδωρίδης στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους το οποίο είναι εξωπραγματικά μεγάλο ήδη για να μπουν σε μια πιο όμορφη διάθεση και να περνάνε το χρόνο μέσα στο σπίτι χαρούμενα.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας της έγραψε:

"Εμείς είμαστε έτοιμοι για την καραντίνα ????
Και του χρόνου με υγεία, χωρίς ιούς και πανδημίες, αλλά με ξεγνοιασιά, πολλά χαμόγελα και πολλές αγκαλιές "

Δείτε την ανάρτηση "καρφί" προς τον σύζυγό της.

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού - Χαμός στα σχόλια

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση με την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους και όπως μπορείτε να φανταστείτε επικράτησε χαμός στα σχόλια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ετοιμάζεται για το επερχόμενο lockdown και έτσι θέλησε να δει για ακόμα μία φορά τους γονείς της πριν ξεκινήσει ξανά η καραντίνα.

Έτσι συναντήθηκε μαζί τους και απόλαυσαν το γεύμα τους. Στο προηγούμενο lockdown, η Δούκισσα Νομικού είχε εξηγήσει πως της έλειπαν πολύ οι γονείς της και της είχε στοιχήσει που δεν μπορούσε να τους επισκεφθεί. Δείτε εδώ και μία υπέροχη ανάρτηση που έκανε η Δούκισσα Νομικού μαζί με τον σύζυγό της.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

«Φαγητό με τους αγαπημένους μου γονείς πριν το lockdown», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της φωτογραφίας της.