Θύμα διάρρηξης ο Αντώνης Τσαπατάκης - Άνω κάτω το σπίτι του

Φωτογραφία από μέσα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύμα διάρρηξης ο Αντώνης Τσαπατάκης - Άνω κάτω το σπίτι του

Ο γνωστός παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης, ανακοίνωσε μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως χθες το βράδυ έπεσε θύμα διάρρηξης, με το σπίτι του να είναι άνω κάτω.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης μάλιστα, μέσα από την φωτογραφία που ανέβασε θέλησε να ζητήσει από τον διαρρήκτη να του επιστρέψει ένα αντικείμενο που του πήρε.

«Αυτοί που με διέρρηξαν ας φέρουν πίσω αυτά που πήραν. Ξέρουν γιατί», έγραψε ο Αντώνης Τσαπατάκης στην φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του.

Αντώνης Τσαπατάκης διάρρηξη

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως ο Αντώνης Τσαπατάκης βρίσκεται σε σχέση με την Βασιλική Ρούσσου.

Πέρα από τον Αντώνη Τσαπατάκη, θύμα διάρρηξης έπεσε πριν από λίγο καιρό και η Σόφη Πασχάλη

Η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε στο «Πρωινό», ότι έπεσε θύμα διάρρηξης, όταν άγνωστοι εισέβαλλαν στο πατρικό σπίτι της στη Γλυφάδα που είναι μονοκατοικία.

«Το πιο συνταρακτικό ήταν ότι 7 το απόγευμα, δεν είχε γίνει ακόμα lockdown και περπάταγε ο κόσμος. Είναι στο κέντρο της Γλυφάδας το σπίτι», δήλωσε η γυμνάστρια. «Ευτυχώς -για δική τους ατυχία τους- πιάσανε», πρόσθεσε λέγοντας ότι οι γονείς της ήταν τυχεροί διότι έλειπαν.

«Μία γειτόνισσα είδε που είχαν σκαρφαλώσει στο μπαλκόνι. Μπήκαν από ένα παραθυράκι που ήταν μισάνοιχτο», αποκάλυψε στη συνέχεια

«Η Αστυνομία ήρθε αμέσως, ταχύτατα. Τους συνέλαβε όταν βγήκαν έξω και τρέχανε», πρόσθεσε. Από την άλλη, έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή και εκτός της Σόφης Πασχάλη - Έπεσε θύμα διάρρηξης

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή αφού έπεσε θύμα διάρρηξης στην παραλία. Ο ίδιος έκανε το μπάνιο του, ωστόσο όταν επέστρεψε κατάλαβε πως είχαν ανοίξει το αυτοκίνητο του. Ο ίδιος δεν έκανε γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ξινό βγήκε στον Σάκη Αρσενίου το μπάνιο που έκανε, χθες, με την παρέα του σε beach bar της Επανωμής στη Θεσσαλονίκη. Την ώρα που ο τραγουδιστής απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα άγνωστοι έκαναν διάρρηξη στο αυτοκίνητό του.

Ο Σάκης Αρσενίου, μόλις έφθασε στο αμάξι και συνειδητοποίησε τη διάρρηξη, έβγαλε φωτογραφίες το σπασμένο τζάμι και το εσωτερικό του αυτοκινήτου και φανερά εκνευρισμένος έγραψε:

«Το μπανάκι μας βγήκε ξινό. Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί οι τύποι, που για κακή τους τύχη θα τους βρω»! έγραψε ο Σάκης κάτω από τη φωτογραφία παρακαλώντας μάλιστα όποιον ξέρει κάτι να τον ενημερώσει. Εντωμεταξύ δείτε και τους 28 διάσημους Έλληνες που έπεσαν θύματα ληστείας!

undefined