Απίστευτο τηλεφώνημα για τη Ρούλα Κορομηλά - «Θα σε τιμωρήσω...»

Η επική συζήτηση που είχε με την ανιψιά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απίστευτο τηλεφώνημα για τη Ρούλα Κορομηλά - «Θα σε τιμωρήσω...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Ρούλα Κορομηλά έκανε μία ανάρτηση προκειμένου να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για ένα απίστευτο τηλεφώνημα που δέχθηκε από την ανιψιά της, η οποία την απείλησε πως θα την τιμωρήσει με τον χειρότερο τρόπο αν δεν της δώσει σοκολάτες.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στο Twitter και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται τις σκέψεις της, τις απόψεις της πάνω σε διάφορα καίρια θέματα αλλά και περιστατικά που λαμβάνουν χώρα στην καθημερινότητά της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και πριν από μερικές ώρες, όταν περιέγραψε όλα όσα της είπε η ανιψιά της, όταν μίλησαν στο τηλέφωνο. Δείτε εδώ και μία άκρως συγκινητική ανάρτηση που έκανε η Ρούλα Κορομηλά πριν από μερικές μέρες στο Instagram.

Αυτό ήταν το απίστευτο τηλεφώνημα που δέχθηκε η Ρούλα Κορομηλά

«Η ανιψια μου,4 κ κάτι ψιλά,μου είπε πως,για να ειναι γλυκούλα μαζι μου πρεπει να τρώει 3σοκολατες καθημερινά,κρυφά! Κιχ! Μονο εςυ κ εγώ, να το ξέρουμε.Σωστά;Αλλιώς αν ειςαι « προδότρα» θα σε λέω «γιαγιά»! Έτσι θα σε τιμωρήσω! Κατάλαβες;Για να σε δω, είπε,κ έκλεισε το τηλέφωνο», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στην ανάρτηση που έκανε στο Twitter

Ρούλα Κορομηλά ανάρτηση Twitter

Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά - «Να απαλύνουμε λίγο αυτές τις καταστάσεις...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση την οποία συνδύασε με ένα μήνυμα που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι σχεδόν καθημερινά επιλέγει να μοιράζεται τις σκέψεις της και τους προβληματισμούς της, ειδικά σε δύσκολες εποχές όπως αυτή που ζούμε με την εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλη τη χώρα.

Αυτή τη φορά ωστόσο θέλησε να δώσει ένα πιο αισιόδοξο μήνυμα και πολύ γρήγορα βρήκε την ανταπόκριση των διαδικτυακών της φίλων, οι οποίοι με τη σειρά τους, της έστειλαν τις αισιόδοξες σκέψεις τους. Δείτε εδώ και το ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά για το lockdown.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

«Καλημέρα! Προσπαθούμε να εφεύρουμε τρόπους για ν απαλύνουμε λιγο αυτες τις καταστασεις που βιωνουμε ολοι μας.Ο,τι μπορεί ο καθένας μας κάνει ... Οι καρδιές δικες σας! Καλή θετική κ δημιουργική συνέχεια σε οοοολους σας! Υπομονη κ Ολα θα πανε καλύτερα», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ρούλα Κορομηλά ανάρτηση Instagram