Ασύλληπτο στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι του Snik και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το ανέβασε η ίδια η Ηλιάνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ασύλληπτο στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι του Snik και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα ασύλληπτο στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι στο οποίο μένει με τον αγαπημένο της σύντροφο, Snik.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μέσα στο σπίτι λόγω του νέου lockdown που έχει επιβληθεί στη χώρα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται για να περάσει όσο πιο δημιουργικά γίνεται τον χρόνο της.

Αυτό είναι το ασύλληπτο στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik

Αυτή τη φορά, το μοντέλο - παρουσιάστρια ανέβασε ένα υπέροχο στιγμιότυπο στο οποίο κάνει αγκαλίτσες και χάδια με τον σκύλο της, τον οποίο της έκανε δώρο πριν από μερικούς μήνες ο Snik, για τον οποίον μάλιστα ανακοινώθηκαν μερικά πολύ ευχάριστα νέα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik σκύλος

Ασύλληπτο βίντεο: Η Παπαγεωργίου έκανε πλάκα στον Snik κι εκείνος την άρχισε στα... καντήλια

Πιο ερωτευμένοι και τρελοί ο ένας για τον άλλον δεν πάει! Ο Snik ανέβασε το βράδυ της Τετάρτης ένα funny βίντεο στο Youtube του στο οποίο απαθανατίζεται να την "πατάει" από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και να την "στολίζει" από πάνω μέχρι κάτω!

Η παρουσιάστρια του ALPHA αποδέχτηκε την πρόκληση των φίλων του SNIK και κατάφερε να… τον κάνει ρεζίλι on camera όταν φωνάζοντας τον την ώρα που εκείνος στρίμαρε στο twitch, εκείνος κατατρόμαξε!

«Άι γ@μ@ το σπίτι μου. Ρε γ@μ@ γιατί με κάνεις έτσι», της είπε αμέσως μετά με την ίδια να δικαιολογείται λέγοντας «τα παιδιά μου είπαν να σε τρομάξω».

«Γιατί είσαι τέτοιο αρχ@δ@», απάντησε ο Snik και το βίvτεο έγινε viral…

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Να σημειωθεί πως το δωμάτιο που βρίσκεται τη στιγμή της πλάκας ο Snik είναι εξωπραγματικό με led φωτάκια παντού. Δείτε εδώ φωτογραφίες.