«Σούσουρο» στο διαδίκτυο με την τελευταία είδηση που κυκλοφόρησε για την Τατιάνα Στεφανίδου

Ραγδαίες εξελίξεις με την εκπομπή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σούσουρο» στο διαδίκτυο με την τελευταία είδηση που κυκλοφόρησε για την Τατιάνα Στεφανίδου

Κανονικό «σούσουρο» επικρατεί εδώ και μερικές ώρες στο διαδίκτυο, με την τελευταία είδηση που έχει κυκλοφορήσει, η οποία αφορά την εκπομπή που θα αναλάβει σε λίγο καιρό η Τατιάνα Στεφανίδου στον ALPHA.

Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό πως η παρουσιάστρια, μετά από μία μικρή απουσία της από την ελληνική τηλεόραση, επιστρέφει δυναμικά προκειμένου να αναλάβει μία δική της εκπομπή στον ALPHA - δείτε εδώ όλα όσα δήλωσε αμέσως μετά το επίσημο δελτίο τύπου για τη συνεργασία τους.

Αυτή είναι η είδηση που έχει προκαλέσει «σούσουρο» στο διαδίκτυο για την Τατιάνα Στεφανίδου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, η εκπομπή της παρουσιάστριας πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στον Δεκέμβριο.

Παρότι υπήρχαν και από τις δύο πλευρές σκέψεις για να αναλάβει δίωρο slot στη μεσημεριανή ζώνη, το επικρατέστερο σενάριο είναι τελικά η Τατιάνα Στεφανίδου να αναλάβει τη ζώνη 11:00 – 13:00, με μία αμιγώς ενημερωτική εκπομπή.

Τατιάνα Στεφανίδου εκπομπή νέα σεζόν

Happy Day: Αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή - «Η Τατιάνα στο πλευρό της θα έχει...»

Σήμερα το πρωί μέσα από το Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει μία δυνατή αποκάλυψη η οποία αφορά τη συμφωνία που έκλεισε η Τατιάνα Στεφανίδου με τον ALPHA, ξεκαθαρίζοντας ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα έχει στο πλευρό της.

Η παρουσιάστρια έδωσε στο τηλεοπτικό κοινό όλες τις λεπτομέρειες που γνωρίζει μέχρι στιγμής για το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον σταθμό η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία μετά από έναν «Γολγοθά» βρήκε λιμάνι και για αυτή την τηλεοπτική σεζόν.

Έτσι μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε για ποια ζώνη προορίζεται η Τατιάνα Στεφανίδου καθώς και ποιους ανθρώπους θα έχει δίπλα της, ξεκαθαρίζοντας πως σε λίγες μέρες θα έρθουν τα επίσημα δελτία τύπου από τον ALPHA.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Τατιάνα Στεφανίδου

«Αυτό που μπορούμε να σας πούμε εμείς επίσημα, είναι ότι η Τατιάνα ανήκει στο ενημερωτικό κομμάτι του σταθμού. Καθαρή ενημέρωση. Μάλιστα ακούγεται πως στο πλευρό της θα έχει και ανθρώπους από το ενημερωτικό κομμάτι του Alpha.

Θα έρθουν επίσημες ανακοινώσεις από τον σταθμό, αλλά αυτό που ακούγεται και διαβάζουμε είναι ότι μάλλον προορίζεται για τη ζώνη 11 με 1. Δεν σας το λέμε επίσημα. Ο σταθμός έβγαλε χθες ένα λιτό δελτίο τύπου όπου έδειχνε τη χαρά και την ικανοποίηση του που η Τατιάνα Στεφανίδου είναι στο δυναμικό του» εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.