Οι πρώτες δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου για τον ALPHA - «Θα σας μεταφέρω μόνο...»

Όλα όσα είπε στην κάμερα του Happy Day

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου για τον ALPHA - «Θα σας μεταφέρω μόνο...»

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να κάνει τις πρώτες της δηλώσεις και να μεταφέρει τα συναισθήματά της, λίγες ώρες μετά την επίσημη συμφωνία της και την υπογραφή της με τον ALPHA.

Το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας αποτέλεσε έναν «Γολγοθά» ωστόσο μετά από πολλές διαπραγματεύσεις έδωσε τα χέρια με τον ALPHA - δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση.

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής του σταθμού την συνάντησε έξω από τα γραφεία και εκείνη με τη σειρά της εξήγησε πώς βλέπει αυτή τη μεταγραφή.

Αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου για την μεταγραφή στον ALPHA

«Θα σας μεταφέρω μόνο το συναίσθημά μου, γιατί τα υπόλοιπα θα αφήσω να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι. Εγώ μπορώ να σας μιλήσω για το συναίσθημα μόνο. Θέλω να σας πω, πως σε αυτό το κτίριο που βλέπετε, εργαζόμουν πέντε ολόκληρα χρόνια, γιατί εδώ στεγαζόταν το Star.

Όταν πέρασα το κατώφλι του κτιρίου, ένιωσα μια γλυκιά οικειότητα, μια ασφάλεια, σαν να γυρίζω στο σπίτι μου. Και αυτό είναι ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα.

Δε θα δώσω πληροφορίες για το αν συζήτησα με άλλα κανάλια. Θέλω να σας ευχαριστήσω και να δώσω πλέον τον λόγο πλέον στο κανάλι, το οποίο θα κάνει αυτό τις ανακοινώσεις, όπως εκείνο θεωρεί πως είναι πρέπον» τόνισε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Τατιάνα Στεφανίδου: Ποζάρει στο γραφείο της Μάρας Ζαχαρέα στο STAR

Η Τατιάνα Στεφανίδου σήμερα υπέγραψε τα συμβόλαια της συνεργασίας της με τον Αlpha και ύστερα η Μάρα Ζαχαρέα την υποδέχτηκε στο γραφείο της για να την καλωσορiσει.

Τις δύο γυναίκες τις συνδέει μια φιλία πολλών χρόνων καθώς η Τατιάνα δούλευε επί χρόνια στο Star. Τα γραφεία του ενημερωτικού τμήματος του ALPHA στεγάζονται στο Star και οι δυο τους πόζαραν μαζί. Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες για την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Star, δημοσίευσε φωτογραφία από τη συνάντησή τους καλωσορίζοντας στον Alpha την Τατιάνα! “Μόλις καλωσορίσαμε στον Άλφα την @tatistefanidou και είπαμε στο γραφείο μου την πρώτη καλησπέρα!#newbeginnings #friends” έγραψε η Μάρα κάτω από την φωτογραφία τους

τατιάνα , ζαχαρεά