Επίσημη ανακοίνωση από ALPHA - Καλωσόρισε την Τατιάνα Στεφανίδου σε 4 γραμμές

Έσκασε τώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επίσημη ανακοίνωση από ALPHA - Καλωσόρισε την Τατιάνα Στεφανίδου σε 4 γραμμές

Ο Alpha καλωσορίζει την Τατιάνα Στεφανίδου στο δυναμικό του. Με μακρά τηλεοπτική πορεία που μετράει χρόνια επιτυχίας, μεστή δημοσιογραφική εμπειρία, και τη μοναδική της ματιά, η Τατιάνα Στεφανίδου ενισχύει την ομάδα του Alpha στην ενημέρωση.

Να υπενθυμίσουμε πως η Τατιάνα έχει κλείσει ήδη το σε ποια ζώνη θα είναι. Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες για την εκπομπή της.

Αγνώριστη η Τατιάνα Στεφανίδου - Η νέα φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αγνώριστη πόζαρε η Τατιάνα Στεφανίδου σε μια φωτογραφία στο κινητό της, την οποία από την ώρα που την δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, κάνει το γύρο το διαδικτύου.

Η παρουσιάστρια κάθεται στο σπίτι της λόγω lockdown περιμένοντας να ολοκληρωθεί το νέο της βήμα στην τηλεόραση και απολαμβάνει κάθε λεπτό με την οικογένεια της.

Ωστόσο, έχοντας βρει χρόνο για τον εαυτό της, αποφάσισε να κάνει μάσκα ομορφιάς και να μας δείξει την... διαδικασία, ποζάροντας στην κάμερα του κινητού της εντελώς άβαφη και με την μάσκα στο πρόσωπο. Μάλιστα, αν δεν ήμασταν στο προφίλ της και συναντούσαμε τυχαία την φωτογραφία στο διαδίκτυο, δεν θα την αναγνωρίζαμε.

«Έτσι για να σε διασκεδάσω λίγο.Γιατί είσαι μες τα νεύρα με την καραντίνα ή μέσα στη βαρεμάρα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτηση της η Τατιάνα Στεφανίδου και τα σχόλια από τους followers της έπεσαν σαν την βροχή.

Τατιάνα Στεφανίδου μάσκα ομορφιάς φωτογραφία instagram