Στην κόντρα Τατιάνα Στεφανίδου και Κατερίνα Καινούργιου - Βγήκαν τα μαχαίρια! Τι συνέβη;

Η αποκάλυψη στον αέρα του Ευτυχείτε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην κόντρα Τατιάνα Στεφανίδου και Κατερίνα Καινούργιου - Βγήκαν τα μαχαίρια! Τι συνέβη;

Στην κόντρα θα είναι όπως όλα δείχνουν η Τατιάνα Στεφανίδου και η Κατερίνα Καινούργιου σε λίγο διάστημα, καθώς η πρώτη "έκλεισε" οριστικά με τον ALPHA και θα παίζει ακριβώς απέναντι από την εκπομπή Ευτυχειτε.

Για αυτό το λόγο θα βρίσκονται στα μαχαίρια Τατιάνα Στεφανίδου - Κατερίνα Καινούργιου

Οι εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας είναι ραγδαίες. Σήμερα, πρόκειται να υπογράψουν και οι τελευταίοι συνεργάτες της για να ξεκινήσει η ενημερωτική εκπομπή της στην πρωινή ζώνη του σταθμού, στην θέση που βρισκόταν η Ελεονώρα Μελέτη πριν την αποχώρηση της.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου έπαθε ένα μικρό σοκ όταν συνηδειτοποίησε πως θα προβάλλονται την ίδια ώρα. Ποια θα βγαίνει νικήτρια;

Βελούδινος "χωρισμός" για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο

Δεν ευδοκίμησαν τελικά οι συζητήσεις της Τατιάνας Στεφανίδου με το κανάλι στο οποίο εργάζεται σήμερα ο Νίκος Ευαγγελάτος, Mega, και πολλοί κάνουν λόγω για βελούδινο "χωρισμό" πριν καν δοθούν τα χέρια.

Όλο το παρασκήνιο του "χωρισμού" της Στεφανίδου με το Mega - Τι θα συμβεί με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Για την ακρίβεια, έντονες φήμες εδώ και καιρό ήθελαν την Τατιάνα Στεφανίδου να συγκατοικεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον ίδιο σταθμό με τον άντρα της, κάτι που όπως αναφέρει δημοσίευμα στις typologies.gr δεν θα συμβεί αφού η Τατιάνα κλείνει προς τον ALPHA μετά την αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως “ερρίφθη ο κύβος” και η Τατιάνα Στεφανίδου μετακινείται στον Alpha. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να συνεργαστεί με τον τηλεοπτικό σταθμό της Motor Oil ενώ ο Νίκος Ευαγγελάτος θα συνεχίσει να παρουσιάζει στο Mega την απογευματινή εκπομπή του σταθμού. Μάλιστα στο Mega είχαν δημιουργήσει χώρο στις κτιριακές εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού αναμένοντας την έλευση της παρουσιάστριας.

Να σημειωθεί πως ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι όπως πάντα στο πλευρό της όποια απόφαση κι αν πάρει η ίδια.