Γωγώ Μαστροκώστα: Συγκλονίζει η συνέντευξη της στο Dot - "Έμαθα για την αρρώστια δύο μέρες αφού..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γωγώ Μαστροκώστα: Συγκλονίζει η συνέντευξη της στο Dot -

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει πλέον ελάχιστες συνεντεύξεις και μετράει τα λόγια της. Ωστόσο έδωσε μια τηλεοπτική συνέντευξη στο Dot και μίλησε για για την οικογένεια της, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν κάποια χρόνια.

«Ήμουν άνθρωπος του σπιτιού. Έβγαινα έξω αναγκαστικά». Και συνέχισε: «Θεωρούσα κατάντια να ξημερώνει και να είμαι έξω». Και κατέληξε λέγοντας για το θέμα: «Ήθελα πολύ να αλλάξει η ζωή μου... Όταν βρήκα τον άνθρωπό μου, τότε αφέθηκα».

«Δεν κυνήγησα ποτέ μου κάτι. Έρχονταν μόνα τους τα πράγματα». Και συνέχισε τονίζοντας: «Αν με ρωτάς δεν θα ήθελα να με ξέρει άνθρωπος».

Όσο για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Τραϊανό Δέλλα η Γωγώ Μαστροκώστα αποκάλυψε: «Όταν είδα πρώτη φορά τον Τραϊανό μού φάνηκε πολύ φοβιστικός».

Η ίδια θέλησε να περιγράψει και την... πρόταση γάμου με το ζόρι που δέχτηκε από τον σύζυγό της. Όπως είπε, παρ' όλο που ο Τραϊανός ήξερε από την πρώτη στιγμή για την εγκυμοσύνη της, δεν έδειχνε πρόθυμος αρχικά τουλάχιστον να της κάνει πρόταση μέχρι που εμμέσως η ίδια τον... απείλησε, λέγοντάς του πως η κόρη τους όταν θα έρθει στον κόσμο θα λεγόταν... Βικτώρια Μαστροκώστα, εφόσον ο Τραϊανός δεν της έκανε πρόταση. Και τόνισε: «Ήμουν έξι μηνών έγκυος όταν ο Τραϊανός μού έκανε πρόταση γάμου».

Η Γωγώ Μαστροκώστα αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε λίγο καιρό μετά όταν: «Έμαθα για την ασθένειά μου δύο μέρες μετά τη γέννηση της κόρης μου».

Όμως, πλέον είναι απόλυτα καλά καθώς παραδέχτηκε: «Είμαι καλά, νιώθω καλά και έχω προσπεράσει τα δύσκολα». Δείτε ωστόσο το απίστευτο σώμα της.

Η ίδια έκανε δημόσια την εξής παραδοχή: «Οι σχέσεις που έχουν ουσία δυναμώνουν με τις δυσκολίες».

Μπάρμπα - Τσολάκη - Μαστροκώστα: Αυτός είναι ο λόγος που έμειναν εκτός του J2US

Σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα το "Just The 2 Of Us" και έχει γίνει πανικός με το ποιοι τελικά θα είναι και όχι. Ένα είναι όμως σίγουρο.. Ότι η Βάνα Μπάρμπα, η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελένη Τσολάκη μένουν εκτός!

Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, από τη μία, το BBC απέρριψε την Ελένη Τσολάκη στα δοκιμαστικά…

Μια παρέμβαση του BBC υπήρχε και στην περίπτωση της Βάνας Μπάρμπα, καθώς τα ζευγάρια πρέπει να είναι 12 ή 14 και όχι 15 όπως ήθελε το Open και για αυτό η Βάνα Μπάρμπα έμεινε εκτός.

Όσο για τη Γωγώ Μαστροκώστα,είχε δηλώσει ότι μόνο σε περίπτωση που παρτενέρ της ήταν ο Βαγγέλης Κακουριώτης θα λάμβανε μέρος, κάτι που δεν συνέβη, καθώς ο ίδιος προτίμησε να διαγωνιστεί μαζί με τη Ζένια Μπονάτσου.

Παρ'όλα αυτά, έχουμε τα σίγουρα 13 ζευγάρια που θα δούμε στην πρεμιέρα!

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα: